LEKARI JOŠ UVEK RAZMATRAJU NJEGOV SLUČAJ: Doktor Darka Lazića otkriva koje sve muke mora da prođe pre OPERACIJE
Darku Laziću mora da se uradi transplatacija bubrega, Foto: Vladimir Sporčić

neizvesno

LEKARI JOŠ UVEK RAZMATRAJU NJEGOV SLUČAJ: Doktor Darka Lazića otkriva koje sve muke mora da prođe pre OPERACIJE

Pevač ima oštećenje na bubregu

Objavljeno:

Porodica Darka Lazića ovih dana razmatra potencijalni problem koji bi se pojavio ukoliko bi došlo do toga da pevaču mora da se uradi transplantacija bubrega, oštećenog u saobraćajki.

Naime, taj bubreg radi oslabljenim intenzitetom, a porodica već razmišlja o sledećem koraku. Ipak, Darko se još dobro oseća, a pre nekoliko dana lekari su videli delimičnu funkciju bubrega.

foto: Public

- Lekarka koja ga je skoro gledala na ultrazvuku je rekla da je videla delimičnu funkciju tog oštećenog bubrega, što je dobra vest. Taj bubreg može i sam da se regeneriše, ali za to treba vreme i strpljenje. Videćemo šta će biti - kaže za list izvor upućen u situaciju koja je zadesila pevača.

Pozvali smo odeljenskog doktora koji vodi Darkov slučaj, Miloša Poleksica, koji nam je rekao sledeće:

- Darko ima oštećenje bubrega što i nije tajna pošto se ta informacija pojavila još dok je ležao u KBC Zemunu, gde je bio i na dijalizi. Uskoro treba da mu se urade dodatne dijagnostičke procedure, CT angiografija renalnih arterija i urodinamska ispitivanja, nakon čega će ga pregledati nefrolog i urolog i doneće se odluka o daljem tretmanu tog oštećenog bubrega - kaže za dr Miloš Poleksić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.