OVO MALO KO ZNA O LEGENDARNOM GLUMCU: Ženio se tri puta, a tek da čujete na koji je način BIRAO ŽENE!
Marko Nikolić, Foto: Printscreen

manje poznati detalji iz života marka nikolića

OVO MALO KO ZNA O LEGENDARNOM GLUMCU: Ženio se tri puta, a tek da čujete na koji je način BIRAO ŽENE!

Legendarni glumac Marko Nikolić kog ceo region zna kao čuvenog Gigu Moravca, napustio nas je u 73. godini života, a ima zanimljivih stvari iz njegovog privatnog života o kojima se malo pisalo

Objavljeno:

Pored brojnih detalja o njemu, daleko se manje pričalo o privatnom životu slavnog glumca. Malo ko zna da se Marko Nikolić ženio čak tri puta i da ima troje dece.

foto: Printscreen

Žene su ga obožavale, a on je smatrao da je za njegovu popularnost kod žena najverovatnije zaslužna njegova javna profesija. No, otkrio je i svoj "zavodnički trik". - Na primer, zamišljen si i gledaš u jednu tačku, a one se pitaju šta li ga muči, mora da je sav ispunjen duhovnostima kad je tako dubok i ume da pati. Bile su to neke folirancije, a sad je ostalo da se divim ženskoj lepoti i da ne žalim za svojom mladošću - rekao je on jednom prilikom.

foto: Printscreen

Kako je voleo tako je i patio, što takođe nije krio. - Kad je reč o duhovnosti i pravoj, iskrenoj ljubavi, nisam birao. Nije bilo bitno da li je poznata ili nepoznata ličnost, da li je umetnica ili sportistkinja, da li je visoka, niska, mršava, debela. Kad mi se nešto svidi u njoj, moglo je njih petsto da mi skrene pažnju kako nisam normalan, ne bi vredelo, jer ja sam sebi našao nešto što mi je interesantno. Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece iz ta tri braka. Ne mogu da kažem kako mi je žao što nisam imao deset žena i desetoro dece, bilo bi previše - pričao je Nikolić svojevremeno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.