Usne vrele kao žar: 7 razloga zbog kojih je Nino bio turbofolk legenda 90-ih! (VIDEO)

ubile ga žene i alkohol

Usne vrele kao žar: 7 razloga zbog kojih je Nino bio turbofolk legenda 90-ih! (VIDEO)

Amir Rešić, poznatiji kao Nino, jedan je od kultnih pevača koji se pojavio na našoj sceni devedesetih godina prošlog veka
Objavljeno:

Nema osobe koja je rođena devedesetih godina, ili ranije, a koja se ne seća legende naše tadašnje folk scene - Nina. Amir Rešić bio je najpopularniji pevač devdesetih, rame uz rame sa Draganom Mirković. Međutim, kako to obično biva njihova slava je bila kratkog veka. Dragana se udala i zapostavila svoju karijeru, dok se Nino propio i izgubio svu slavu.

izdvojiti par stvar zbog kojih se Ninovo ime obično vezuje s rečju institucija. Maslina je oliva, sunce mene poliva! Urnebesne ilustracije Bajaginih nebuloznih rima! pesmu koja je sve ostale turbofolkere bukvalno bacila u depresiju. album na kom se nalaze hitovi poput "Da, da, da" i "Pitaju me u mom kraju"

"Ljubav umire, sve je uvelo..."

Posted by Nino Rešić on Thursday, December 17, 2015
pošto pesma nije imala refren Što mi noći nemaju svanuća" i čim se pojavila postala je apsolutni hit.
Vodič kroz srpsku seljadiju! Živimo u jednom velikom seljobritiju! (FOTO) (VIDEO) (GIF) kao musliman Amir Rešić. promenivši ime iz Amir u Nikola, po svemu sudeći, kako bi bilo što bliže umetničkom nadimku Nino se ponovo vratio islamu.
Nino je voleo čašicu. Ljubav ne zna za godine! Matori šmekeri sa srpske estrade koji su smuvali klinke! (FOTO) Miroslava Ilića Nino je već bio oženjen Velom Vesna Zmijanac ona ga je samo iskoristila.
mladi Nino joj je poslužio samo kao marioneta kako bi Milorada pravila ljubomornim. tri braka pevač je dobio i troje dece Sandra je krenula tatinim stopama, te se i ona bavi muzikom
Nino je prva folk zvezda kod nas koja se slikala potpuno gola!
najpopularnija "Zamova" deteta Dragana i Nino odlično su sarađivali.
prateće vokale upravo pevala Dragana jedan je bio sa Draganom.
2007. godine preminuo u bolnici u Bijeljini od posledica perforacije pankreasa izazvane dugogodišnjim alkoholizmom.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.