DUŠKO SE NE OGLAŠAVA: Karleuša opet ZAPRETILA Popoviću da će kupiti Grand, pa otkrila šta planira posle!
Karleuša je jednom prilikom izjavila da će kupiti Grand produkciju, Foto: Dragan Kadić

NEĆE SE ZAUVEK BAVITI PEVANJEM

DUŠKO SE NE OGLAŠAVA: Karleuša opet ZAPRETILA Popoviću da će kupiti Grand, pa otkrila šta planira posle!

Voditeljka Jovana Joksimović upitala je Jelenu da li stvarno misli da kupi Grand od Saše Popovića

Objavljeno:

Jelena Karleuša je već jednom "zapretila" Saši Popoviću da će mu preoteti Grand produkciju i upravljati njom kako ona hoće, a sad je otkrila planove za budućnost!

Budući da ne misli da se doživotno bavi pevanjem, Karleuša planira da se bavi nekom vrstom produkcije i otkrivanjem novih talenata.

foto: Dragana Udovičić

Naime, voditeljka Jovana Joksimović upitala je Jelenu da li stvarno misli da kupi Grand od Saše Popovića, a pevačicin odgovor je bio krajnje zanimljiv.

- Pa kako je krenulo, zašto da ne. Nisam mu ja pretila da ću da kupim Grand. Mada u svakoj pretnji i zezanju ima neke zbilje. Inače, vizija mog života jeste da neću da pevam do kraja života. Možda ću da se baviti pravljenjem novih zvezda - rekla je Karleuša u Jutro sa Jovanom i Srđanom.

foto: Printscreen

- Ostajem u žiriju Zvezda Granda do kraja, naravno. Svađe su tu non-stop, svađamo se do toplog obroka koje nam Saša Popović daje. Aca je otišao, ulivaonam je to ludilo, ali sam i dalje oštra - rekla je Jelena.

foto: Dado Đilas

Podsetimo, suprug Jelene Karleuše fudbaler Duško Tošić ove godine je potpisao za kineski fudbalski klub Guangdžou RF, i to za 5,8 miliona evra! Zbog toga je izgleda pevačica odlučila da pokrene i privatni biznis i investira pametno, pa je odlučila da nasledi Sašu Popovića i Lepu Brenu. Međutim, od prve pretnje do sada Duško se nijednom nije oglasio.

Bonus video

NIŠTA GA NE SPREČAVA DA SLAVI! VESELJE U BANJI UZ HARMONIKU: Darko Lazić će dobiti SINA, a iz kreveta je zapevao OVU PESMU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.