BLAMOVA NA ESTRADI NIKAD NE MANJKA: Ko je APSOLUTNI POBEDNIK u omiljenoj kategoriji? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen, Ana Paunković

POŠTENO SU SE BLAMIRALI

BLAMOVA NA ESTRADI NIKAD NE MANJKA: Ko je APSOLUTNI POBEDNIK u omiljenoj kategoriji? (FOTO) (VIDEO)

U 2018. godini blamova je bilo onoliko i sigurno da ne možemo sve da ih okupimo na jednom mestu

Objavljeno: 17:43h

Gde su poznati, tu su i blamovi. Bilo da su u pitanju lapsusi, ispadanje grudi ili nešto drugo, sve je to sastavni deo šou-biznisa, ali i života. Svako se u životu bar jednom izblamirao. Razlika je jedino u tome što su blamovi javnih ličnosti uglavnom transparentni, pa njima možemo da sudimo.

U 2018. godini ih je bilo onoliko i sigurno da ne možemo sve da ih okupimo na jednom mestu, jer bi dužina ovog članka bila lagano mogla da se uporedi u najmanju ruku sa seminarskim radom.

Evo samo nekih bisera iliti blamova koji su obeležili godinu koja je za nama:

Zlata Petrović i fiksni telefon

Često se poznati blamiraju kad im se postavi neko pitanje iz opšte kulture time što ne znaju odgovor. Tako je folkerka Zlata Petrović na pitanje ko je izumeo telefon dala nesvakidašnji odgovor:

foto: Dragan Kadić

- Sigurno ne znam jer nemam Fejsbuk, ni one "vocapove", kako se već zovu. Misliš na fiksni? Ne znam, ljubavi.

Dakle, Zlati bi za Novu godinu trebalo kupiti neku knjigu u kojoj su pobrojani svi izumi sveta koji su uticali na razvoj čovečanstva, pa će valjda skontati da joj ne treba nalog na Fejsbuku da bi znala odgovor na ovo pitanje.

Jelena Karleuša i otpao nokat

foto: Printscreen/Instagram/noxnoces

Pop diva se fotografišući se za jedan editorijal pošteno izblamirala. Na fotkama je sve fino "uglancano" i "upeglano", ali onima koji su se time bavili promakao je otpao nokat. Danima je ovo bila tema na društvenim mrežama, ali kao i sve, i to je palo u zaborav posle kratkog vremena.

Žika Šarenica i Vlade Divac (WHO???)

Voditelj popolarne Žikine Šarenice, Živorad Nikolić, navikao nas je na lapsuse i blamove, te i nije neko iznenađenje kad se ispali pred kamerama. Pobednik ove godine kada su njegove ispale u pitanju je najava za jedan događaj u Kulturnom centru "Vlade Divac" na Paliluli. UPS! Vlade Divac, Vlada Divljan - zar je bitno? Razlika je zanemarljiva.

Snimite samo facu lika koji sedi iza Žike nakon što je izgovorio Vlade Divac umesto Vlada Divljan.

Dara Bubamara i kolibri

Pevačica je takmičeći se u jednom kvizu na pitanje "Da li je kolibri najmanja ili najveća ptica na svetu" kao iz topa odgovorila da je kolibri najveća ptica na svetu! APLAUZ! Bubamara je prevazišla Mimi Oro!

Kija Kockar i Leontina Vukomanović

Svima nam je već dobro poznato da je izbio skandal kad je Kija Kockar postala član žirija Pinkovih zvezdica, jer je mnogi smatraju nekompetentnom da sedi u toj stolici. Da ni njenim kolegama iz emisije ne prija to što ona zajedno s njima ocenjuje mlade talente, vrlo otvoreno je pokazala Leontina tokom jedne emisije.

foto: Printscreen

Naime, nakon završenog nastupa mlade takmičarke, pred kojim je kompletna postava žirija ostala bez teksta i imala samo reči hvale, voditeljka Marija Mićić pitala je Natašu Bekvalac da li bi je povela kući, na šta je Bekvalčeva prokomentarisala sledeće:

- Imam dovoljno čeljadi.

Kada je reč dobila popularna rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar sama se ponudila da udomi takmičarku Isidoru:

foto: Printscreen/Dailymotion

- Možeš da ideš kod mene kući, je te primam, nemam decu, možeš da mi čuvaš kucu kad ja radim, imam čak i okićenu jelku - zaprepastila je Kija.

- Bolje ona da radi, a ti da čuvaš kucu - dodala je Leontina i ostala u neverici na Kijin komentar.

Ovde je Kija dobila žestok udarac.

Crtani film Miljane Kulić

Gotovo je nemoguće izdvojiti ultimativni biser Miljane Kulić i s time će se svi koji za nju znaju složiti. Ipak, nemoguće ne izdvojiti crtani film koji je osvojio društvene mreže, a čiji je glavni lik upravo ona. Reći ćemo vam samo jednu rečenicu:

- Ko mi je stavio bubu u supi?!

Ostatak pogledajte sami:

Bonus video

KATARINI ŽIVKOVIĆ ISPALA BRADAVICA: Pevačica stavila BUJNE GRUDI u prvi plan, pa SEVNULO SVE! Nećete znati u šta pre da GLEDATE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.