Posle pobačaja sam... Seka Aleksić otkriva nepoznate detalje svoje najveće tragedije!

Tragedija sa hepi endom!

Posle pobačaja sam... Seka Aleksić otkriva nepoznate detalje svoje najveće tragedije!

Pevačica je preživela težak period kada joj je u januaru 2011. godine ustanovljena vanmaterična trudnoća. Nakon toga, upala je u višemesečnu depresiju
Objavljeno:

Pevačica, Seka Aleksić je dobila najlepšu vest koju žena može da dobije a to je da će postati majka. Njenoj sreći nije bilo kraja kada joj je doktor rekao da je u blagoslovenom stanju. Raduje se prinovi: Seka Aleksić pokazala trudnički stomačić! (FOTO)

Seka je preživela težak period kada joj je u januaru 2011. godine ustanovljena vanmaterična trudnoća. Nakon toga, pevačica je upala u višemesečnu depresiju. - Moj suprug i naše porodice su sve vreme bili uz mene, ali i pored toga, moje stanje bivalo je sve gore. Danima ništa nisam jela, a nisam bila sposobna ni da govorim. Samo sam želela samoću. Prijatelji su me zvali ali sam isključila telefon i posle svega toga jedino mi je prijala samoća, rekla je pevačica za Story, otvorivši dušu. Seka je pritom otkrila kako je našla spas u manastiru, tako što je vodila duge razgovore sa monasima koji su na nju delovali više nego blagotvorno. Ubrzo nakon toga, počela je ponovo da živi punim plućima, da se smeje, voli, odnosno da bude ono što je bila pre nego što je imala vanmateričnu trudnoću.
Nakon svih muka kroz koje je prošla, Seki se konačno ispunila dugo očekivana želja, pa se pevačica uveliko sprema za ulogu majke. Uz pomoć svog supruga, Veljka je promenila stil ishrane jer ne želi ništa da prepusti slučaju. Pevačica je odlučila da ne želi sa javnošću da deli svoju najdublju intimu što je skroz razumljivo, jer je u ranoj trudnoći a poučena predhodnim iskustvom, ne želi da brza.
(Espreso.co.rs/Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.