NJU I BOG ZABORAVIO, A UZELA DA OBJAŠNJAVA Danas svaka ŠUŠA može da ima ŠTIKLIĆ i da bude poznata! PLAKANJE (VIDEO)
Foto: Printscreen

Vaskrsla pa objasnila

NJU I BOG ZABORAVIO, A UZELA DA OBJAŠNJAVA Danas svaka ŠUŠA može da ima ŠTIKLIĆ i da bude poznata! PLAKANJE (VIDEO)

Ova žena je totalni hit

Objavljeno: 16:43h

Bila je popularna devedesetih, a onda joj se izgubio svaki trag. I jeste da već više od decenije nema novu pesmu, ali to Jasnu Milenković Jami ne sprečava da s vremena na vreme pokuša da se opet ufura na estradu.

Jami: besna zbog štiklića
Jami: besna zbog štiklića foto: Printscreen

Tako je pevačica nedavno gostovala u jednoj Grandovoj emisiji i tom prilikom izrazila nezadovoljstvo zbog velikog broja poznatih ličnosti, koje to ustvari i nisu. Jami je posebno iznervirana kako je rekla "štiklićima" (verifikacija za selebritije, prim. aut), koji "mnogo koštaju", a svi ih redom imaju.

Nije joj jasno...
Nije joj jasno...foto: Printscreen

"To da izvineš, svaka šuša može da ima taj štiklić sada i da kao bude poznata ličnost. I onda ja tako vidim s vremena na vreme, moja ćerka Lea tako trkeljiše po tom instagramu sa drugaricama i samo čujem zacenjuju se. Pitam - šta je bilo, kaže - pogledaj mama ko je dobio štiklić, poznata ličnost. Deca se zezaju na račun toga, prvo znaju sve te fore, znaju da to košta, i ne znam koga ti ljudi varaju s tim štiklićima. Imaš ono kao 200 i 500 miliona pratilaca, a onda kad treba da gostujes nege, ne možeš da dovedeš 30 ljudi. Mislim o čemu se radi?" - ozbiljno je povela diskusiju Jami potpuno zblanuta "štiklićima", koji su je baš gadno iznervirali.

A baš puno koštaju
A baš puno koštaju foto: Printscreen

Da li pevačicu izjeda što i ona ne može da kupi "štiklić", jer puno košta, što bi rekla Bubamara, ili joj je to kec u rukavu za ufur na scenu, ne znamo ali smo se mi bar slatko ismejali.

Ceo njen monolog, možete pogledati u videu:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.