Čudo neviđeno! Zbog ove stvari je JK prvi put pohvalila Cecu posle 20 godina! I Ceca je u šoku!

Pomirenje na pomolu?

Čudo neviđeno! Zbog ove stvari je JK prvi put pohvalila Cecu posle 20 godina! I Ceca je u šoku!

Sve, sve, ali... Ko je ovo mogao da očekuje? Da JK u emisiji Zvezde Granda ovako pohvali svoju ljutu suparnicu...
Objavljeno: 13:15h

Svima je već poznato da su Karleuša i Ceca ljute suparnice, međutim JK nas je jednim postupkom sve iznenadila. Naime, u emisiji "Zvezde Granda" desilo se nešto što niko nije očekivao - Jelena je javno pohvalila Cecu! E, baš je diva... Kvazimodo! Karleuša teško uvredila dečaka zbog fizičkog izgleda!

Jelena koja godinama vređa svoju ljutu suparnicu, sada je sasvim drugačije govorila o Ražnatovićevoj. Do sada je za nju Ceca bila samo stoka i kriminalac, a sada je odjednom postala i odlična pevačica. Naime, dok je Kareluša ocenjivala kandidatkinju koja je pevala Cecin hit "Oproštajna večera", bez ikakvog povoda priznala je da najpoznatijoj našoj pevačici "srce krvari" dok ovo peva. Umorna i obnažena: Ovako Jelena Karleuša izgleda bez šminke! (FOTO)
- Pevala si "Oproštajnu večeru" od Cece, a postoji originalna verzija koju izvodi Ana Visi. To je štos pesma, a nema veliki raspon. Fora je u emociji i šmekerskom pevanju. Ne znam koja je bolje otpevala tu pesmu, da li Ceca ili Ana Visi. Ali obe su poznate po emotivnom pevanju. Njima srce krvari dok izvode tu numeru - rekla je Jelena i zaprepastila sve prisutne. Karleuša pobesnela i tužila Dijanu Janković za milion dinara! (FOTO) Šta je navelo Jelenu da spusti loptu i da kaže i poneku lepu reč za svoju koleginicu, niko još uvek ne zna, ali svakako smo svi ostali u šoku. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.