E, baš je diva... Kvazimodo! Karleuša teško uvredila dečaka zbog fizičkog izgleda!

Prevršila svaku meru

E, baš je diva... Kvazimodo! Karleuša teško uvredila dečaka zbog fizičkog izgleda!

Članica žirija, pevačica Jelena Karleuša teško izvređa nekoliko kandidata na račun fizičkog izgleda, ali i odevnih komada i stajlinga
Objavljeno: 10:19h

Iako se do sada uglavnom događalo to da se žiri međusobno prepucava i upućuju jedni drugima kritike, pa i oštrije provokacije, ovaj put se desilo da članica žirija, pevačica Jelena Karleuša teško izvređa nekoliko kandidata na račun fizičkog izgleda, ali i odevnih komada i stajlinga. U dvadeset drugoj emisiji po redu, prvom takmičaru Jasminu Šehiću iz Brčkog, koji ima samo 21 godinu, dala je svoj glas, ali i dodala nešto što je zaprepastilo sve u studiju: „Ti meni, Jasmine, ličiš... jesi li gledao crtani ‘Zvonar Bogorodičine crkve?‘”, pitala je pevačica. Kada je kandidat odgovorio potvrdno, Jelena je rekla: „E, ti meni ličiš na tog zvonara, a pevaš kao anđeo. I to je jedna drastična razlika u tebi. Izgledaš tako, a pevaš ovako. Miks toga te čini jako posebnim u ovom takmičenju”, rekla je pevačica, a momak se samo nasmejao.

Odmah nakon Jasmina, Karleuša je imala još jedan ispad. Na red je došla kandidatkinja koja po mišljenju mnogih glasom pomera sve granice - Marina Stevanović (28) iz Beograda. Marina je otpevala Viktorijinu pesmu „Rat i mir” i pesmu Milene Vučić „Da l’ ona zna”, a Karleuša je tokom izvođenja govorila „odlično”. Međutim, kada se zavesa digla, usledile su kritike. „Ti imaš glas, srce i emociju kao fatalna žena i zvezda. A izgledaš kao kafe-kuvarica. Kao tetka koja je počela da radi u malom kafiću u unutrašnjosti. Sa takvim glasom ne možeš da izgledaš tako. Poradi na tome”, rekla je Jelena, a Saša Popović je dodao da je Ana Bekuta 1985. izgledala još gore, i da su njegove kritike urodile plodom, pa ona danas odlično izgleda. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.