SREĆA U PORODICI LAZIĆ NIKAD VEĆA! Otkriven datum venčanja Darka i Marine, ovo su DETALJI SVADBE
Darko i Marina, Foto: Printscreen Instagram

venčanje

SREĆA U PORODICI LAZIĆ NIKAD VEĆA! Otkriven datum venčanja Darka i Marine, ovo su DETALJI SVADBE

Stižu divne vesti

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić koji se već mesecima oporavlja od stravičnog udesa, odlučio je da se ponovo ženi. Kako "Kurir" saznaje, folker želi da ubrza proces brakorazvodne parnice sa još uvek zakonitom suprugom Anom Sević kako bi se 13. oktobra sledeće godine, za svoj 28. rođendan, venčao sa trudnom verenicom Marinom Gagić.

Pošto se folker uspešno oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra ove godine, počeo je da razmišlja o planovima za budućnost. Sada kad je siguran da je njegova verenica osoba s kojom želi da provede ostatak života, prioritet mu je da se sudski razvede od Sevićke kako bi oboje mogli normalno da nastave život s novim ljubavnim partnerima.

foto: Printscreen Instagram

"Marina je sve vreme tokom Darkovog oporavka bila uz njega i na razne načine mu pokazivala svoju ljubav i zainteresovanost za njega. Laziću prija njena pažnja, i to ga je još više podstaklo da donese odluku da se venčaju, a posebno ga raduje njena trudnoća, koja je usrećila i njegove roditelje Milana i Branku", kaže izvor blizak folkeru i dodaje:

"Darko je nadavno rekao da bi voleo da sledeće godine priredi crkveno venčanje s Marinom, a potom organizuje veliku svadbu. To bi ujedno bilo i slavlje za njegov novi početak života jer sada na život gleda potpuno drugačije. Saobraćajna nesreća i krizni period zbog zavisnosti su ga promenili, postao je druga osoba jer konačno shvata prave vrednosti. Novac, skupa kola, garderoba, provod, kafane za njega su sada prošlost jer mu bahaćenje ništa dobro nije donelo, naprotiv, mogao je da izgubi sve u jednom danu", otkriva sagovornik i kaže da postoji mogućnost da se venčanje održi i na proleće ukoliko se folker do tada oporavi.

foto: Printscreen Instagram

"Darko će bar šest meseci imati terapije i kontrole koje su neophodne za njegov oporavak. Lekari su zadovoljni jer je dosta napredovao. Poslušan je i usvaja svaki savet svog terapeuta, a dokaz je to što već može da se lagano oslanja na štake. Još uvek je slab i nema energije zbog dugog ležanja, ali polako sve dolazi na svoje, pa postoji mogućnost da neće dugo boraviti u banji kod Mladenovca, već će biti pušten na kućno lečenje", dodaje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.