JOŠ JEDNA EPIZODA SERIJE JEL' SE MI POZNAJEMO by Ceca i Dragana: Pogledajte samo ove POGLEDE kada su se srele!
Foto: Printscreen Instagram

hit

JOŠ JEDNA EPIZODA SERIJE JEL' SE MI POZNAJEMO by Ceca i Dragana: Pogledajte samo ove POGLEDE kada su se srele!

Priča stara već 18 godina, sada izlazi u nastavcima

Objavljeno:

Juče smo vam pustili ekskluzivno snimak Cece i Dragane iz 2000. godine, kada je Dragana pričala o Ceci i njihpovom sukobu i navela da nema neprijateljskog rivalstva između njih dve. Ipak, sada već čuveni snimak susreta na RTS-u pokazuje nešto potpuno drugačije.

Međutim, Ceca i Dragana su se srele i pre nekoliko godina i to na televiziji Pink u jednoj humanitarnoj emisiji, kada su poznati pričali telefonom sa građanima, a sav novac dat je u dobrotvorne svrhe. Na snimku se jasno vodo da Ceca pokušava da ostvari kontakt sa Draganom koja je sedela pored nje, ali izgleda da je dobila hladan tuš.

foto: Printscreen Instagram

Da mi ne bismo mnogo dužili, pogledajte još jednu epizodu serije "Jel se mi poznajemo?"

Danas se oglasila i Dragana Mirković koja je kako smo pisali bila i u bolnici zbog cele ove situacije i napisala sledeće:

- Dragi moji, ako je nešto dobro izrodila ova cela mučna situacija to je da sam sad definitivno shvatila koliko imam ljubavi i podrške. Hvala svim fanovima i kolegama na velikoj podršci koja mi beskrajno znači u ovoj, za mene neshvatljivo teškoj situaciji. Hvala svima koji ste me zvali i pisali, ganuli ste me. Osecam se bolje, a biću i odlično jer znam da imam iza sebe armiju iskrenih prijatelja. A što se svega ostalog tiče, izdržala sam i gore, pa ću i ovo izdržati. Volim vas!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.