OGLASIO SE TOPALKO NAKON PROPALOG KONCERTA: Otkriva zbog čega je NAPUSTIO binu! Bilo je UŽASNO!
Milan Topalović Topalko imao je koncert u Centru Sava, Foto: Damir Dervišagić

iskren

OGLASIO SE TOPALKO NAKON PROPALOG KONCERTA: Otkriva zbog čega je NAPUSTIO binu! Bilo je UŽASNO!

- Radovao sam se ovom koncertu i čekao ga godinama. Ali čim sam kročio u Sava Centar prestalo je radovanje i počeo sam da se nerviram šta me je zateklo

Objavljeno: 15:26h

Milan Topalović Topalko imao je koncert u Centru Sava koji je prekinuo jer je, kako je rekao, dobio prostoriju bez grejanja, a i ozvučenje je radilo "kao kanta" i nije mogao da peva.

"Radovao sam se ovom koncertu i čekao ga godinama. Ali čim sam kročio u Sava Centar prestalo je radovanje i počeo sam da se nerviram šta me je zateklo. Prostorija određena za izvođace pre nastupa u kakvoj smo trebalo da se spremamo, bila je bez grejanja. Skoro kao napolju. Sam sam tražio da uključim neku grejalicu koja ne može ni da ublaži hladnoću. Ajde na zimu sam navikao, ali ono što je najbitnije za jednog pevača jeste ozvučenje koje treba da radi kao sat da bi je kao umetnik imao volje da pevam i da se muzičari koji umeju da sviraju i čuju kako treba", rekao je Topalko.

foto: Damir Dervišagić

"Nažalost, bilo je ozvučenje koje je radilo kao kanta. Na frontu nije loše, ali na bini ne daj bože. Dva sata smo pre koncerta pokušavali da spasemo situaciju, ali bez uspeha. Naravno, ne mogu da podnesem jer sam za sve to dao velike pare i od nerviranja nisam uspeo da pevam koliko sam planirao, već sam pola sata skratio jer mi je puko glas zbog tok glupavog tona na bini. Da sam znao, doneo bih svoje ozvučenje i zvučao bih kao bog, ali eto naučio sam i skupo platio lekciju za ubuduće. Izvinjavam se publici još jednom", objasnio je Topalko i dodao da u sobi za spremanje nije imao ni peškir pa se, pošto se obrijao, obrisao toalet papirom.

Topalko
Topalko foto: Dragan Kadić

"Rečeno mi je da imam sve u toj sobi za spremanje, a tamo ni peškir nisu stavili pa sam morao da se brišem toalet papirom kad sam se obrijao", rekao je pevač.

Pokušali smo da dobijemo mišljenje organizatore koncerta u Centru Sava, ali bezuspešno, tako da smo ostali uskraćeni za njihovo objašnjenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.