OVA PESMA JE BILA NJEN VAPAJ ZA POMOĆ: Ksenija Pajčin ovim stihovima upozorila na TRAGEDIJU KOJA JU JE ZADESILA!
Tragično nastradala Ksenija Pajčin, Foto: Printscreen Youtube

JEZA...

OVA PESMA JE BILA NJEN VAPAJ ZA POMOĆ: Ksenija Pajčin ovim stihovima upozorila na TRAGEDIJU KOJA JU JE ZADESILA!

Znala je da je morala da prekine tu ljubav, ali nije znala kako

Objavljeno:

U jednoj pesmi Ksenije Pajčin, skoro da je detaljno opisan njen odnos sa Filipom Kapisodom, i ono kroz šta je lepa pevačica prolazila kroz vezu sa njim.

Na društvenim mrežama je osvanuo retko viđen snimak pevačicinog gostovanja u jednoj emisiji, prilikom kog je izvela svoju pesmu "Farsa" iz 2009. godine. Ono što je zanimljivo, to je da Ksenija u njoj peva o ljubavi, koja je očigledno pogrešna, i u kojoj se više ne oseća dobro, te da je od svega umorna.

foto: Zorana Jevtić

Ono što je još intrigantnije, to je da je njena pesma "Farsa", objavljena 2009. godine, a Filip i Ksenija su počeli da se zabavljaju u julu mesecu 2008 godine. Koliko je poznato javnosti njih dvoje su jako kratak period imali skladan odnos, jer su svađe koje su postajale sve češće, pratile gotovo celu njihovu vezu. I iako su se njih dvoje sastajali i rastajali nekoliko puta, očigledno da jedno bez drugog nikako nisu mogli, a još očiglednije ni jedno sa drugim.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda: Od velike strasti do prerane smrti
Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda: Od velike strasti do prerane smrti foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

U ovom nekom periodu njene agonije i previranja u smislu da li ostati ili otići, izašla je i ova pesma. Već u martu sledeće godine odjeknula je tragična vest. Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni su mrtvi u njenom stanu na Vračaru. Ubio je nju, pa onda i sebe.

"Prodaješ povoljno svaku svoju laž a ja nemam da ih platim sve imam ih dovoljno, mada to već znaš možda bi druge kupile. Zavoli me sad kada me gubiš kad sve je farsa postala prazna se duša tišinom leči još tren, ja sam nestala.

Nekada bila sam jaka baš za sve pogledaj šta sam postala nekada bilo je reči previše sad je tišina ostala. Okreni se sad, idi bez reči kad sve je farsa postala prazna se duša tišinom leči ja suviše sam umorna Ja sam nestala."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.