SOFIJA SE ODREKLA OCA I NJEGOVOG PREZIMENA: Šašić otvorio dušu i otkrio šta ga NAJVIŠE BOLI u odnosu s ćerkom!
Foto: Printscreen

ISPOVEST

SOFIJA SE ODREKLA OCA I NJEGOVOG PREZIMENA: Šašić otvorio dušu i otkrio šta ga NAJVIŠE BOLI u odnosu s ćerkom!

Iskreno o odnosu sa ćerkom Sofijom

Objavljeno:

Željko Šašić konačno je na dobrom putu da sa ćerkom Sofijom izgradi lep odnos. Pevač koji je 90-ih godina imao velike hitove poput “Gori more” i “Ti, lutko moja” je ispričao da je sa svojom jedinicom prebrodio probleme nastale usled velikih životnih turbulencija u njegovom odnosu sa bivšom suprugom, Sofijinom majkom Sonjom Vuksanović.

Ono što je Željka najviše pogodilo jeste Sofijino odricanje od oca i uzimanje prezimena tadašnjeg očuha Ace Lukasa. Međutim, i taj problem je s vremenom prevaziđen.

Željko Šašić o Sofiji
Željko Šašić o Sofiji foto: Printscreen

Prepucavanja i uvrede koje su čak i u medijima iznosili jedno o drugom Šašić ostavlja u prošlosti, želeći da ih zaboravi u želji da sa naslednicom izgradi odnos kakav bi trebalo roditelj da ima s odraslim detetom, budući da je Sofija od pre godinu dana punoletna, a odnedavno i materijalno nezavisna.

- Nije sve ok među nama, daleko je od toga, ali na dobrom je putu ukupna situacija. Daj bože da bude onako kako je najbolje i kako bi valjalo. Najbitniji je korak koji smo prošli i da Sofija nije u svađi sa ocem - rekao je Željko.

Za razliku od pokazivanja dobre volje u normalizaciji odnosa sa ćerkom, Šašić apsolutno ništa ne želi da promeni u relacijama sa bivšom ženom, kao ni sa kolegom Acom Lukasom. Danas Šašić vrlo kratko komentariše prirodu trenutnog odnosa sa Lukasom, koji više nije u ljubavi sa Sonjom.

foto: Damir Dervišagić

- Ne viđamo se i ne komuniciramo Lukas i ja, a i što bismo?! Nema potrebe da se viđamo! - izjavio je Šašić.

Šašić je ogorčen na sudstvo zbog sporova koje je vodio protiv Sonje.

- Bio sam u šoku zbog svega, ne zbog ljudi koji su to pokrenuli koliko zbog zakona, advokata i svega ostalog. Presuđeno mi je i pre nego sam znao da mi se sudi. Sve na pravdi boga, a ja nemoćan - ispričao je Željko Šašić.

On je otkrio da uživa sa devojkom Katarinom, a ne isključuje mogućnost ni da se oženi.

Planove za venčanje sa devojkom Katarinom Lazić Željko kaže da ne kuje, ali ne isključuje mogućnost da se i to desi.

- Nisam planirao brak, a i sad sam u nekoj vrsti nekonvencionalnog braka, u stabilnoj vezi sam i živim sa devojkom. Ako se desi, vrlo brzo će se desiti. Kad si mlad drugačije gledaš na to. Imajući iskustvo braka na papiru, znam da su mnogo veće komplikacije da se sve to završi kad ne valja nego što su da se započne - istakao je Šašić.

Ni sa Sonjom Željko ne komunicira posle sukoba i sudskih procesa koji su sada, na njegovu sreću, prošlost.

- Ne čujem se sa njom. To je odavno u arhivi. Sudski procesi su završeni, jedino ako me ne iznenade i ponovo ne dođu sudski izvršitelji - rekao je pevač, ne želeći da se priseća plenidbe stvari sa kojom se suočio ne tako davno.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.