SLOBA UHVAĆEN SA NOROM A SAD SE OGLASILA I NJEGOVA BIVŠA: Kija BRUTALNO ponizila Eleonoru pa im OBOMA PORUČILA OVO!
Foto: Printscreen

samo je ona savršena

SLOBA UHVAĆEN SA NOROM A SAD SE OGLASILA I NJEGOVA BIVŠA: Kija BRUTALNO ponizila Eleonoru pa im OBOMA PORUČILA OVO!

Kako kaže, ne tiče je se niti je zanima šta i sa kim radi njen suprug od kog se razvela ovog leta u Zrenjaninu

Objavljeno:

Od sinoć svi bruje o paparaco fotografijama bivše zadrugarke Eleonore Miljković i popularnog pevača Slobe Radanovića, čiji je susret u jednom noćnom klubu ovekovečio fotograf portala Pink.rs.

Nora je, po svemu sudeći, nakon što je izbačena iz "Zadruge" krenula u pohod na sveže razvedenog pevača koji joj je pomutio razum čim ga je ugledala u kazinu u okviru "Zadruge", gde je nedavno pevao, te je učinila sve da dođe do njihovog susreta tokom kojeg su im osmesi i pogledi rekli više od hiljadu reči.

Eleonora Miljković uhvaćena sa Slobom
Eleonora Miljković uhvaćena sa Slobom foto: Printscreen

Zgodni pevač ubrzo je zapratio lepu Makedonku na Instagramu, ona mu je zatim posvetila novu objavu u okviru "storija", što ukazuje na to da "gde ima dima, ima i vatre", a mi smo kontaktirali Slobinu bivšu ženu, pevačicu Kristinu Kiju Kockar, kako bismo proverili da li je upućena, u nova dešavanja na emotivnom planu svog bivšeg dragog.

Oglasila se Kija
Oglasila se Kija foto: Filip Plavčić

"Nemam komentar, zaista, na te stvari, niti me zanima šta on radi. On je slobodan momak, tako da... To je to! A ja ni ne znam koja je ta riba, prvi put čujem za nju" - rekla je Kija bez dlake na jeziku, a potom uputila molbu.

- Molim vas, nemojte više da me povezujete sa tim personama u tom smislu jer je za mene to prošlost - bila je jasna Kija koja je ovim dokazala da se, kako glasi naziv njenog prvog hita, "ne vraća na staro".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.