IZA LEGENDARNE PESME JALE BRATA KRIJE SE TEŠKA PRIČA O BUBI!  Suze tvoje majke noćas idu na moj obraz!
Jala Brat u spotu za pesmu "Dom", Foto: Printscreen

IZA LEGENDARNE PESME JALE BRATA KRIJE SE TEŠKA PRIČA O BUBI! Suze tvoje majke noćas idu na moj obraz!

Pesma "Dom" ima teške reči, a Jala Brat ju je posvetio Bubi Koreliju u jednoj životnoj situaciji

Objavljeno:

Najpopularniji muzički dvojac Jala Brat i Buba Koreli niže hit za hitom, a ono što je javnosti malo poznato pre njihovog vrtoglavog uspeha koji su postigli preko noći, jeste teška priča koja se krije iza pesme koju je objavio Jasmin Fazlić, poznatiji kao Jala.

Radi se o Jalinoj pesmi "Dom" za koju mnogi kažu da je istorijska, a koju je snimio kada je Buba završio u zatvoru, u junu 2015. godine.

- Neću plakat noćas, noćas moram pravit novac. Suze tvoje majke noćas idu na moj obraz, setim je na tebe svaka njena reč je poraz. Vidim tebe kad se gledam u ogledalu... - samo je deo pesme, prenosi Telegraf.

Pesmu možete poslušati klikom na LINK OVDE

Jala je u tom periodu pokrenuo i kampanju za oslobađanje Bube, pod nazivom "Oslobodite Bubu Korelija".

Prema pisanjima, Buba je u zatvoru proveo godinu dana zbog posedovanja narkotika, a njegovo ime našlo se među 13 uhapšenih u junu 2015. godine zbog osnovane sumnje da su na području Kantona Sarajevo neovlašćeno prodavali, nudili na prodaju, radi prodaje kupovali, kao i posredovali u prodaji droge.

foto: Printscreen

Reperu i njegovim saradnicima, prenosili su mediji, prvo je određen jednomesečni pritvor, ali je stalno produživan, pa je ćeliju napustio tek u maju 2016. godine. Po izlasku iz zatvora, on i Jala su se posvetili muzici i za kratko vreme postali najpopularniji duo i hitmejkeri na ovim prostorima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.