KO SE JOŠ SEĆA OVOG ZAVODNIKA IZ ZVEZDI GRANDA? Smuvao Helenu Topalović, pa ćerku Zorice Brunclik, a sada...
Joca nekada, Foto: Printscreen Instagram

opasan

KO SE JOŠ SEĆA OVOG ZAVODNIKA IZ ZVEZDI GRANDA? Smuvao Helenu Topalović, pa ćerku Zorice Brunclik, a sada...

Zvezda "Granda" Joca Stefanović otkad je kročio na estradnu scenu važi za miljenika devojaka, a proteklih godina bio je u ljubavnoj vezi sa nekoliko poznatih dama.

Objavljeno:

Tokom takmičenja "Zvezde Granda" bio je u tajnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Bursać, a to je pevačica priznala tek pre tri godine.

Pre šest godina upustio se u romansu sa Helenom Topalović, ćerkom pevača Topalka, a godinu dana kasnije su se rastali. Tokom 2015. godine zabavljao se i sa Zlatom Aranđelović, ćerkom Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, a posle samo šest meseci su se rastali.

foto: Printscreen

Već naredne godine stupio je u vezu sa seksi modnom dizajnerkom i stilistkinjom Hanom Olajić, sa kojom se i danas zabavlja. Još na početku veze Joca je za Hanu izjavio da je ona "ljubav njegovog života".

Hana je velika podrška Joci u poslu kojim se bavi, a to pokazuje i tako što se brine o njegovom stajlingu. Joca Stefanović je u februaru ove godine završio u bolnici nakon što mu je pukla plućna maramica, a tokom ovog dramatičnog iskustva sve vreme je uz njega bila upravo njegova izabranica Hana, koja mu je bila ogromna podrška i u ovim teškim trenucima.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.