PRE SAMO 10 SATI OBJAVILA JE EMOTIVNU FOTOGRAFIJU, A ONDA OTIŠLA U SMRT! Poslednja objava preminule učesnice FARME
Edita Ptičat tragično je nastradala, Foto: Printscreen

TUGA

PRE SAMO 10 SATI OBJAVILA JE EMOTIVNU FOTOGRAFIJU, A ONDA OTIŠLA U SMRT! Poslednja objava preminule učesnice FARME

Shrvane kolege ne mogu da veruju da je tragično nastradala

Objavljeno:

Edita Ptičar, devojka koja se takmičila u aktuelnoj sezoni rijalitija Farma u Hrvatskoj, poginula je u petak ujutru u saobraćajnoj nesreći u mestu Topolje kraj Ivanić Grada. Imala je 24 godine, a tužna vest o tragediji potresla je njenu porodicu, prijatelje, kao i gledaoce šoua.

Edita je zajedno s ostalih 17 kandidata ušla u rijaliti šou Nove TV, koji su snimali tokom prošle godine, a gledaoci je trenutno prate u finalnoj nedelji formata.

foto: Printscreen

Ptičar je u Farmi provela 11 nedelja za koje je istakla da su joj neprocenjivo iskustvo u kome je stekla iskrene prijatelje. Ispala je u epizodi koja se na televiziji emitovala 1. decembra. Izgubila je u dvoboju izdržljivosti na cevi s Juricom Belamarićem (21). No, svi takmičari koji su ispali, vratili su se u šou zbog finala u ponedeljak.

Shrvane kolege ne mogu da veruju da je Edita tragično nastradala jer je svega nekoliko sati ranije objavila fotografiju na kojoj se nasmjana zabavlja s kolegama u kafiću.

foto: Printscreen/ Instagram/ pticarica_e

Edita je u slobodno vreme igrala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, a radila je i kao konobarica. Kako je istakla pre šoua, volela je prirodu, rolere i spontane izlaske. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu koja nije nimalo sramežljiva. Za rijaliti se prijavila najviše zbog životinja, upoznavanja života na selu i novog iskustva...

Bonus video

Darko Lazić uradio nešto što je oduševilo sve fanove!

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.