BILA JE PINKOVA ZVEZDA U ZADRUZI, A SADA POBEGLA U GRAND! Zorana Stefanov ŠOKIRALA sve pojavom u Zvezdama Granda!
Foto: Printscreen

šta bi ovo?

BILA JE PINKOVA ZVEZDA U ZADRUZI, A SADA POBEGLA U GRAND! Zorana Stefanov ŠOKIRALA sve pojavom u Zvezdama Granda!

Zorana Stefanov stekla je veliku popularnost i u Pinkovim zvezdama, ali i učestvovanjem u Zadruzi 1 gde je ostala skoro do samog kraja

Objavljeno:

Izgleda da joj sav taj marketing nije bio dovoljan da se izreklamira i nastupa, pa se opet prijavila za takmičenje, ali ovoga puta promenila je tabor i ostavila Pink iza sebe.

Naime, ona se pojavila u takmičenju Zvezde Granda i šokirala gledaoce, ali i žiri. Jelena karleuša i marija Šerifović setili su je se zbog oštrog jezika, ipak publika je dočekala na nož! Nisu svi bili oduševljeni njenim prelaskom u Grandovo jato, pa se oglasila i sama Zorana:

foto: Printscreen

- Sve te poznate ličnosti se bore i rade kako bi sutra bilo bolje njima i njihovoj porodici. Televizija je lažni sjaj. Ja sam previše realna za nekoga ko bi na tv-u i u svojim intervjuima trebao da izigrava zvezdu, jer se pojavio par puta na tv-u. Neki će osuditi, ali to koliko sam obična dokazuje to što sam i nakon neke stečene popularnosti ponovo ušla u takmičenje sa ljudima koji su za sada vama apsolutno nepoznati, ali i oni se bore da im sutra bude bolje i osvoje srca barem ponekoga od vas, kako bi sutra to što rade imalo smisla. Jer šta smo svi mi, "ljudi iz tv-a", ako nema vas koji će da aplaudiraju tome što radimo ili pljuju, jer su nezadovoljni svojim životima. Život nikada nije samo ona bela dirka na klaviru, tu je uvek i crna kako bi muzika (život) bila kompletna.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.