DARKO LAZIĆ PLAĆA GREHE POKOJNE PRABABE: Bavila se CRNOM MAGIJOM i vršila je ABORTUSE!
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

šokantno saznanje!

DARKO LAZIĆ PLAĆA GREHE POKOJNE PRABABE: Bavila se CRNOM MAGIJOM i vršila je ABORTUSE!

Njegova kuća u Brestaču u koju je uložio nekoliko hiljada evra, izgrađena je na mestu gde je nekada davno bila kuća njegove babe koja se bavila crnom magijom

Objavljeno: 23:00h

Darko Lazić plaća grehe iz prošlosti svoje pokojne prababa!

Naime, njegova kuća u Brestaču u koju je uložio nekoliko hiljada evra, izgrađena je na mestu gde je nekada davno bila kuća njegove babe koja se, kako tvrde izvori bavila crnom magijom.

- Istina je da se Darkova prababa bavila vradžbinama. Ona je bila vidovita, imala je taj poseban dar i kod nje su svi trčali da im proriče sudbinu. Ali, to su đavola posla. Ona je radila sve i svašta! - rekle su Darkove komšije za Scandal.

- Prababa je umela da radi abortuse, a imala je bunar pored te stare kuće u kojoj je živela. Meni je moja baba pričala da je ona sve to bacala u bunar. Svi stariji ljudi iz sela koji su još živi, sećaju se te žene i svega što je radila! Kad očisti žene od ploda, sve je to bacala u bunar. Kad smo čuli da će Darko tu da gradi kuću, prestravili smo se, ali nismo smeli ništa da kažemo, plašili smo se kako će Lazići da shvate. Osim abortusa, umela je da i u dlan da gleda, i da saliva strah olovom, podmetala je vradžbine, skidala crnu magiju, ali ju je i sama pravila. Svi to znaju u selu. Pre nego što su počeli da grade kuću, doveli su sveštenika da okadi taj plac, a bunar je odavno zatrpan, međutim kad vidimo šta je sve Darka snašlo za ovih nekoliko godina, bojimo se da on ispašta grehe te prababe.

- Dok su još bili u braku, Darko i Ana Sević posetili su jednog vidovnjaka kod kojeg idu mnoge poznate ličnosti, koje sumnjaju da im vračare rade o glavi ne bi li ih spasao prokletstva.

Kako saznaje Scandal, Ana se mnogo uplašila kada je sve to čula, a Darko se smejao i uzeo je sve to zdravo za gotovo. Nakon posete vidovnjaku Ana se prosto plašila da priviri u Brestač, a kamoli u tu kuću. Zato i dan-danas strepi kada Lorena ide u Brestač. Ona je pokušala Darka da ubedi da zajedno posete manastire i da sa duhovnikom pokušaju da skinu te grehe sa njega, ali je Darko bio ubeđen da ona preteruje. Tek sada, kada je jedva izvukao živu glavu, počinje da shvata da to nisu čista posla.

Kako izvor navodi, rekao je majci da čim stane na noge i vrati se kući iz banje konsultuju sveštenika iz njihove seoske crkve da još jednom očita molitve na pragu nove kuće, ali i da posete duhovnika ne bi li ih posavetovao šta im je činiti.

Stiče se utisak, da je spreman da sruši kuću do temelja i da sve počne ponovo jer veruje da plaća grehe pokojne prababe.

Bonus video

DARKO LAZIĆ STAJE NA LUDI KAMEN, OPET: Kada čujete koliko je dao za verenički prsten, NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Scandal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.