SLOBODA ZAČELA UZ POMOĆ LOZE S HILANDARA: Dugo se borila za potomstvo a onda joj Bosiljčić doneo spasonosnu biljku
Sloboda Mićalović, Foto: Printscreen Instagram

DAR OD BOGA

SLOBODA ZAČELA UZ POMOĆ LOZE S HILANDARA: Dugo se borila za potomstvo a onda joj Bosiljčić doneo spasonosnu biljku

Popularni par godinama je pokušavao da dobije potomstvo, ali nije uspevao sve dok im nije pomogao kolega koji im je spasonosnu biljku doneo iz čuvenog pravoslavnog manastira, nakon čega su blagosloveni bliznakinjama Verom i Milom

Objavljeno:

U hit seriji "Koreni" Sloboda Mićalović nije bez razloga maestralno odigrala lik Simke, koja se svim silama bori da dobije sina kako se loza Katića ne bi ugasila.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović foto: Printscreen/Youtube/KTV VESTI

Sličan problem imala je i glumica koja se godinama borila da ona i njen suprug Vojin Ćetković dobiju dete. U tome im je pomogla čudotvorna loza s Hilandara, koju im je doneo Ivan Bosiljčić.

Glumački par godinama je radio na potomstvu ali bezuspešno, sve do momenta kad su čuli d aim može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara. To je pre nekoliko godina u televizijskog emisiji otkrio jedan njihov porodični prijatelj.

Sloboda kao Simka u 'Korenima
Sloboda kao Simka u "Korenima" foto: Printscreen/ RTS

- Naša glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze s Hilandara. Pričala mi je to Sloboda koja je takođe prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatleja jer Vojin i ona četiri ipo godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi oni su dobili bliznakinje Veru i Milu - otkrio je prijatelj Slobode i Vojina tada.

Inače Ivan Bosiljčić poznat je kao veliki vernik, kao i njegova supruga, pevačica Jelena Tomašević sa kojom im ćerku Ninu.

foto: Printscreen/RTS1

Poznata glumica inače nikada nije htela da komentariše svoju borbu za potomstvo i način na koji je pobedila u njoj, ali je ulogom Simke maestralno dočarala lik žene čija je životna misija da postane majka.

foto: Printscreen/Youtube/ Bojan TV

Podsetimo, Sloboda i Vojin su odmah po stupanju u brak imali veliku želju da dobiju potomke,a kada je ostala u drugom stanju, zbog komplikovane trudnoće, glumica je morala da miruje, što joj nije teško palo. Otkazala je sve poslovne obaveze, i trudničke dane je provodila odmarajući se. Svojevremeno je glumica pričala za medije kako je priželjkicala blizance, ali i da se veoma iznenadila kada je saznala da joj se želja ostvarila.

- Ja sam prva u svojoj familiji koja je dobila blizance, dok ih sa Vojinove strane ima dtric. Iako sam u dubini duše to žarko želela, bila sam u šoku usled neizvesnosti koju sa sobom blizanačka trudnoća nosi. Tata je želeo ćerkicu i želja mu se dvostruko ostvarila - rekla je tada Sloboda.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.