DA LI JE REALNO DA SE NEKO OVOLIKO PROMENI? Bivša žena Radomira Počuče još uvek radi na TV, ali potpuno DRUGAČIJA
Sanja Nakić, Foto: Printscreen

šok!

DA LI JE REALNO DA SE NEKO OVOLIKO PROMENI? Bivša žena Radomira Počuče još uvek radi na TV, ali potpuno DRUGAČIJA

Nekada mlada novinarka, a potom i voditeljka i urednica "Jutarnjeg programa" na televiziji "Pink", Sanja Nakić, svojevremeno je ovaj program vodila i sa nekadašnjim zaštitnim licem ružičaste televizije Vladimirom Stanojevićem

Objavljeno: 09:57h

Koliko je bilo reči o Sanjinom poslovnom životu, toliko, a možda i više, pričalo se o privatnom. Pet godina bila je u braku sa Radomirom Počučom, a kada su okončali romansu, zaljubila se u svog fitnes trenera, o kojem je imala samo reči hvale.

foto: Printscreen

- Dok se jedna vrata u životu ne zatvore, druga se ne otvore. Meni su se sada otvorila najlepša vrata. Ne bih da se osvrćem na bračno iskustvo koje sam imala, mogu samo da kažem da imam utisak da sam sa Markom celog života. Ne želim da ga upoređujem sa bilo kim, ali tvrdim da je veći muškarac od svih muškaraca koje sam upoznala. Koliko god da sve ovo što govorim zvuči kao floskula, zaista mislim da je on jedini pravi muškarac u mom životu koji mi mnogo znači. Ranije nisam znala šta to znači, ali sam sada shvatila da postoje i takve osobe. Nikada nije kasno da se to otkrije. Za njega svi kažu da odlično izgleda, što je tačno, on je prelep dečko, ali pre svega je inteligentan, miran i harizmatičan. Danas je teško sresti osobu sa takvim kućnim vaspitanjem i džentlmenskim manirima - rekla je ona svojevremeno.

foto: Printscreen

Upravo u momentima kada su joj u ljubavi ponovo cvetale ruže, Sanja je bila tema priča da je radila brojne estetske operacije. Ipak, ona o tome nikada nije želela da govori detaljnije.

- Imala sam dve operacije, ali ne estetske, kako su pričale pojedine moje kolege. Smatram da je to previše intimno da bih javno govorila sa kakvim zdravstvenim problemima sam se suočila - rekla je ona.

Sanja danas
Sanja danasfoto: Printscreen

Sanja Nakić više nije deo "Pink" televizije, već je voditeljka na televiziji "Studio B".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.