DOBRO JE DA JE NATO BOMBARDOVAO SRBIJU: Glumica Mirjana Karanović ŠOKIRALA svojim stavom! (VIDEO)
Dobro je što su bombardovali Srbiju!, Foto: News1

snimak koji je razbesneo srbiju

DOBRO JE DA JE NATO BOMBARDOVAO SRBIJU: Glumica Mirjana Karanović ŠOKIRALA svojim stavom! (VIDEO)

Video je pravljen za produkciju Peščanik poznatu po svojim ekstremno levičarskim i ultra-liberalnim stavovima, a Karanović na snimku koji se graniči sa govorom mržnje, širi predrasude o krivici Srba za ratove 90-ih

Objavljeno:
  • 2.6k

Na društvenim mrežama kruži novotkriveni snimak poznate glumice Mirjane Karanović koje je ujedno i pro-EU političarka i NVO aktivista, na kome govorei da je bombardovanje Srbije u kome je poginuo veliki broj naših sugrađana bila dobra stvar.

Video je pravljen za produkciju Peščanik poznatu po svojim ekstremno levičarskim i ultra-liberalnim stavovima, a Karanović na snimku koji se graniči sa govorom mržnje, širi predrasude o krivici Srba za ratove 90-ih, uz melodramatičnu muziku u pozadini Karanovićeva govori o tome da smo "mi" doneli odluke koje su dovele do nasilne smrti mnogih.

- Posle smo morali da srušimo sve one gradove i pobijemo sve one ljude i žene i decu, pa da onda i nas ubijaju - kaže glumica koja redovno učestvuje na manifestacijama političkih nevladinih organizacija.

NATO je na kraju morao da nas bombarduje, da bi nas zaustavio, kao kada osobi u histeričnom napadu moraš da opališ šamara- rekla je glumica o intervenciji NATO pakta koja je rezultirala brojnim ratnim zločinima i ubijanju civila.

Bilans NATO bomardovanje Srbije bio je preko 4.000 ubijenih, i oko 12.000 ranjenih, a načinjena materijalna šteta se procenjuje na preko 100 milijardi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Dnevnagazeta.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media