Posle Koka-kole, a pre Marlbora i Suzukija: Sećate se kako je Viki Miljković izgledala pre 10 godina?

presrećna mlada

Posle Koka-kole, a pre Marlbora i Suzukija: Sećate se kako je Viki Miljković izgledala pre 10 godina?

Pevačica Viki Miljković i njen suprug, harmonikaš Dragan Tašković, već skoro 10 godina su u skladnom i srećnom braku. A evo kako su izgledali pre jedne decenije, baš na svadbi
Objavljeno:

Aktuelna članica žirija "Zvezde granda" i poznata pevačica Viki Miljković već je 9 godina u skladnom braku sa harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom. Al su joj odbrusili! Takmičarka Zvezda Granda briznula u plač posle razmene vatre sa žirijem! Pevačica je tokom višegodišnje karijere izbegavala skandale, a svoj privatni život držala je što dalje od medija. Zasigurno da je to bila jedna od stvari koja je doprinela da se brak poznatih muzičara održi do dan danas i da važi za jedan od najskladnijih na estradi. Šta Anastasija želi da nam poruči ovom pesmom? (VIDEO)

Viki se Draganu zavetovala na večnu ljubav poslednjeg dana maja 2007. godine, a proslava je održana na reci. Viki je tada bila u blagoslovenom stanju, a u venčanici je blistala od sreće. Neprijateljska saga se nastavlja: Viki zalepila Jelenu za sto! (FOTO)
Pevačica je dosta promenila stil od tada, a godine koje su prošle se na njoj ni ne primete.
(Espreso.co.rs/ Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.