NEMA JOŠ NI 19, A OTIŠLA DA JOJ IGLAMA BODU LICE I PODMLAĐUJU JE? Šta je problem Sofije Šašić i tinejdžerki? (FOTO)
Sofija Šašić, Foto: Printscreen

ZAŠTO?

NEMA JOŠ NI 19, A OTIŠLA DA JOJ IGLAMA BODU LICE I PODMLAĐUJU JE? Šta je problem Sofije Šašić i tinejdžerki? (FOTO)

Podvrgla se tretmanima mezoterapije, a tek što je postala punoletna

Objavljeno:

Ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, pohvalila se na svom instagramu kako se podvrgla tretmanima mezoterapije. I sve bi to bilo okej da mlađana Sofija nema tek 18 godina. Šta će njoj mezoterapija, niko ne zna, verovatno ni ona sama, ali je to nije sprečilo da uredno izreklamira kliniku u kojoj je bila.

Sofija na tretmanu mezoterapije
Sofija na tretmanu mezoterapije foto: Printscreen

Elem, da krenemo od početka: Za one koji ne znaju, mezoterapija je savremena nehirurška metoda ubrizgavanja vitaminskih koktela i aktivnih supstanci u središnji deo kože,tj. mezoderm, po kome je i dobila ime. Postoje dve vrste ove procedure: bez igle, kada se ove supstance nanose aparatom, i sa iglom (ova za koju se odlučila malena Sofija), gde se mezokokteli iglom ubrizgavaju u kožu.

Po završetku tretmana
Po završetku tretmana foto: Printscreen

Ovom metodom unose se vitamini, hijaluronska kiselina, kolagen, aminokiseline, sredstva za poboljšavanje cirkulacije i dopremanje aktivnih sastojaka u kožu, koji daju koži glatkoću, elastičnost i mladalački izgled. Ne znamo šta to što Sofija vidi kad se pogleda u ogledalo, pa joj zaista trebaju antiejdžing programi u 18 godina, ali ne možemo da ne primetimo da zvuči potpuno sumanuto. Pravo pitanje je šta je Sofija zapravo 'tela? Da izgleda mlađe od 18? Možda je misllila da mezoterapijom može da se vrati u detinjstvo? Možda je skapirala da se radi o nekakvoj vremesnkoj mašini? Da nabaci mlađeg frajera? Ili da se otarasi prokletih bora?

Šta god da je, mi joj želimo puno sreće, i da možda ponekad u celu tu akciju uključi i treninge sivih ćelija, pa joj možda sledeći put sine da uradi i nešto korisno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.