ZVAĆE SE KAO SVETAC: Darko i Marina odabrali IME za naslednika! Pevač ubeđen da će biti SIN!
Marina i Darko očekuju bebu, Foto: Printscreen Instagram

SIMBOLIČNO

ZVAĆE SE KAO SVETAC: Darko i Marina odabrali IME za naslednika! Pevač ubeđen da će biti SIN!

Darko je dugo priželjkivao da dobije još jedno dete, a otkako mu je Marina saopštila da je trudna, uveren je da nakon ćerke Lorene, stiže i sin

Objavljeno:

Otkako je Darko Lazić, samo nekoliko dana nakon buđenje iz kome, saznao da je njegova devojka Marina Gagić u drugom stanju, pevač ne prestaje da pravi planove za budućnost.

Kako saznajemo, Darko je dugo priželjkivao da dobije još jedno dete, a otkako mu je Marina saopštila da je trudna, uveren je da nakon ćerke Lorene, stiže i sin. Zbog toga, Darko je rešio da sinu da ime Mihailo, jer veruje da ga je Sveti arhangel Mihail, kog porodica Lazić praznuje kao kućnu slavu, sačuvao život.

foto: Printscreen Instagram

Još dok je bio u braku s Anom, Darko je želeo da proširi porodicu i maštao je da ima puno dece. Međutim, godinu-dve nakon što su dobili ćerku Lorenu, njihov brak je upao u krizu, a ubrzo potom su se i razveli. Oboje su uplovili u nove veze, a Darko je izmenjao nekoliko devojaka pre nego što se skrasio pored Marine - kaže na početku razgovora blizak prijatelj popularnog pevača i objašnjava da Darka, tokom celog braka s Anom, nije napustila želja za potomstvom.

- Kada je, početkom leta, započeo vezu s Marinom, Darko su zaljubio do ušiju u nju. Veoma brzo je shvatio da je ona žena njegovog života i da želi s njom da osnuje porodicu. Marina ima samo 19 godina, ali je za mnoge stvari zrelija od svojih vršnjaka i ima zdrave poglede na život. Stoički je izdržala period kada se Darko borio za život i ni u jednom trenutku nije posustala niti izgubila veru da će se sve završiti kako treba. Bila je veliki oslonac Darkovim roditeljima, Branki i Milanu, koji su je od početka njihove veze prihvatili kao ćerku - kaže naš izvor i dodaje da se Marina, nakon što je saznala da je trudna, ni u jednom trenutku nije dvoumila šta treba da uradi.

foto: Printscreen Youtube

Kao i svakoga dana, Marina je i tada došla s Darkovim roditeljima u bolnicu. Marina i Branka su stajale ispred odeljenja intenzivne nege i čekale da iz sobe izađe Darkov tata, kako bi došao red na njih da ga vide. Marina je iskoristila tih nekoliko minuta, dok je Milan bio odsutan, te se poverila Darkovoj mami, a Branka je, prvi put u tih mesec dana golgote, od sreće - zaplakala. Plakala je kao kiša i ljubila buduću snajku i samo joj je govorila: „Hvala ti, dete moje. Hvala“. Branka joj je savetovala da odmah uđe u Darkovu sobu i njemu saopšti radosne vesti - kaže naš izvor.

- Ušla je kod Darka ozarena i s osmehomna licu mu je samo rekla: „Ljubavi, trudna sam“. To je bila prva radosna vest koju je, Darko od nesreće čuo i nekoliko puta ju je pitao da li je potpuno sigurna u to. Kada mu je rekla da joj je lekar potvrdio da je trudna, i Darko je od radosti zaplakao - kaže naš izvor i objašnjava da je Lazić odmah počeo da bira ime za svog naslednika.

Bonus video

KAD OPLETU DAČIĆ I PALMA: Zaigrali vlaško kolo, pa bacili sve u trans

(Espreso.co.rs/ Vip)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.