PEVAČICU ŽESTOKO UCENIO DEČKO: Moraće da se odluči između njega i karijere!
Edita Aradinović tri godine je u vezu sa košarkašem Stefanom, Foto: Damir Dervišagić

veza na ispitu

PEVAČICU ŽESTOKO UCENIO DEČKO: Moraće da se odluči između njega i karijere!

Edita na mukama!

Objavljeno:

Iako je već tri godine u vezi sa košarkašem Stefanom, pevačica Edita Aradinović još uvek nema hrabrosti da sa njim otpočne zajednički život.

Ako laze srce nikad nece oko, maskara ?

Објава коју дели editta (@editaaradinovic) дана

Oni se veoma vole, pa je Stefanu počelo da smeta to što su toliko razdvojeni. On živi u Americi, a Edita ode kod njega kad god ima slobodnog vremena, međutim njemu je takav odnos dosadio i želi da budu zajedno svaki dan i venčaju se, na šta Edita nije spremna. Stefan je pričao sa njom i rekao joj da razmisli o njihovoj budućnosti i prioritetima u životu, što se svodi na jednostavan izbor – ili on ili karijera. Editi sve to nije bilo nimalo pravo jer je zaista zaljubljena u Stefana, a s druge strane, muzika je njen život i želi karijeru. Odlučila je da ode kod njega i da ozbiljno popričaju o svemu pošto ona još uvek nije spremna da napusti Beograd, a o povlačenju sa muzičke scene i ne razmišlja - kaže izvor blizak pevačici.

foto: Printscreen/Instagram

Neko mora da ispašta. E sad, da li će to biti Stefan ili karijera, videćemo kad Edita preseče. Pozvali smo je da vidimo šta se dešava, ali ona je bila kratka.

- U žurbi sam, a i o svom ljubavnom životu ne želim da pričam, to je moja stvar - rekla je bivša Ministarka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.