VRLO SU NEKULTURNI: Prašina nakon gostovanja Saše Popovića kod Jovane i Srđana se ne sleže! (FOTO)
Saša Popović je optužen za utaju poreza, Foto: Printscreen

ŠTA VI MISLITE?

VRLO SU NEKULTURNI: Prašina nakon gostovanja Saše Popovića kod Jovane i Srđana se ne sleže! (FOTO)

Saša Popović sukobio s voditeljima emisije Jutro sa Jovanom i Srđanom

Objavljeno:

Nakon što su mediji objavili vest da je pevačica Elma Sinanović dugo odsustvovala sa javne scene zbog Saše Popovića koji ima navodni monopol na estradi, i da ju je navodno čelnik Granda pokrao, on je gostovao kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu a tema je bila njegova navodna utaja poreza.

foto: Printscreen Youtube

– Nervira me vaš jutarnji jer prekidate kad neko priča! 2.000.000 dinara u to vreme. Znaš kolika je tada marka bila, 30 dinara. 2.000.000 je 66.000 maraka, to znači da je ona morala da proda za 1.100.000 maraka robe da bismo mi njoj dali 66.000 maraka - rekao je Popović.

- Mi njoj ništa nismo dali jer su troškovi štampe CD i kasete bili veći nego što je prodato – objasnio je direktor Grand produkcije.

foto: Printscreen Youtube

Ipak, zanimljivi su komentari ispod video snimka Popovićevog gostovanja na jutjubu, gde su se mnogi dotkli Jovaninog i Srđanovog vođenja emisije.

"Vrlo nekulturni voditelji, često ugasim emisiju na pola", "Veoma su nekulturni, ne umeju da vode emisiju", samo su neki od negativnih komentara na račun Jovane i Srđana.

Bonus video

NATAŠA BEKVALAC PROŠLA PORODIČNU DRAMU, A SAD PREŽIVLJAVA JOŠ JEDNU AGONIJU: Poterao me MALER ZA MALEROM! Nisam SPAVALA 48 sati! A za sve je opet kriv Lazukić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.