NA PUTU SMO VEĆ 40 GODINA: Bono na koncertu najavio KRAJ legendarne grupe U2?
Grupa U2 postoji 40 godina, Foto: Reuters / John Salangsang

ODLAZE U PENZIJU?

NA PUTU SMO VEĆ 40 GODINA: Bono na koncertu najavio KRAJ legendarne grupe U2?

Turneja je trebala da se završi u Dablinu prošlog vikenda

Objavljeno: 14:07h

Bono Voks je komentarom na sinoćnjem koncertu u Berlinu dao naslutiti da bi se U2 uskoro mogao povući sa scene, piše Irish Times.

- Već smo dugo na putu - 40 godina - i ove poslednje četiri godine su nam bile zaista posebne. Sad odlazimo - rekao je Bono publici u berlinskoj Mercedes-Benz Areni, gde su održali poslednji koncert u sklopu turneje ''Experience + Innocence''.

foto: EPA

Turneja je trebala da se završi u Dablinu prošlog vikenda, no bend je odlučio da se vrati u Nemačku i tamo odradi poslednji koncert. Tamo su bili otkazali nastup koji su trebali da održe 1. septembra jer je Bono izgubio glas. Mnogi nagađaju da su Bonovi zdravstveni problemi jedan od glavnih razloga zašto bi bend uskoro mogao službeno da objavi svoj kraj.

Ipak, ima i onih koji tvrde da se ovakva "masovna panika" stvara na poslednjim nastupima svake njihove turneje te da je verovatno reč samo o lažnoj uzbuni.

O čemu je reč, sigurno će se doznati uskoro.

Bonus video

IMAO JE NAJBRŽI SEKS U RIJALITIJU SA HRVATSKOM STARLETOM, PAO NA GLAVU SA 3 METRA: Prošao pakao u Kairu, a evo ko ga sad VOZA po BEOGRADU

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.