Vesna Zmija drhti i znoji se, ali ne odustaje! Evo koju operaciju je odložila zbog Farme!

Šta to pokušava?

Vesna Zmija drhti i znoji se, ali ne odustaje! Evo koju operaciju je odložila zbog Farme!

Iako pevačica već duže vreme ima zdravstenih problema zbog kojih je trebalo da ide na operaciju, sve je to odložila kako bi postala učesnica sedmog izdanja rijalitija
Objavljeno: 17:55h

Iako Vesna Zmijanac već duže vreme ima ozbiljnih zdrabvstvenih problema zbog kojih je na terapiji, pevačica će ipak učestvovati u sedmoj sezoni rijalitija "Farma". Vesna Zmijanac izblamirala Snežanu Savić detaljem sa zajedničkog letovanja! (FOTO) Pevačica se godinama trudila da sakrije zdravstvene probleme koje ima, ali je ipak nedavno rešila da progovori o tome kako bi dala primer drugim ženama. Uprkos terapiji koju joj je lekar prepisao, Vesna je nedavno uz njegovu preporuku rešila da se podvrgne operaciji štitne žlezde koja joj je godinama stvarala probleme.

- Nedavno je uradila hormone štitne žlezde i redovno sve kontroliše. Međutim, kada krenu vremenske oscilacije, dese se novi problemi. Preterano se znoji, ima drhtavice, menja joj se raspoloženje iz minuta u minut. Užasno je umorna i usporena. Jako se uplašila za svoje zdravlje, ali joj je lekar rekao da nema potrebe da se previše opterećuje, s obzirom na to da redovno odlazi na kontrole i da prati rad štitnjače - naveo je izvor blizak pevačici. Urnebesno: Pogledajte kako je Vesna Zmijanac čestitala Novu godinu (FOTO) - Ipak, lekar joj je predložio da bi uskoro trebalo da se podvrgne operaciji, o čemu je nekoliko nedelja intenzivno razmišljala. Međutim, prihvatila je ponudu da uđe na Farmu, pa će zasad odložiti operaciju - dodao je izvor.
- Uradila sam hormone štitne žlezde. Još ne znam da li je problem tiroide, ali je tačno da osećam nelagodu s vremena na vreme. Znojenje, neke drhtavice, svašta me spopadne - rekla je Vesna. Blamčina! Vesna Zmijanac prodala samo 40 karata za koncert! (FOTO) Izgleda da su Vesni nagrada i popularnost bitniji od samog zdravlja. (Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.