DARKO LAZIĆ JOŠ UVEK PRIMA KRV! Ne može da stane na noge, čeka se NEUROLOG
Darko Lazić, Foto: Dragana Udovičić

i dalje prima transfuziju

DARKO LAZIĆ JOŠ UVEK PRIMA KRV! Ne može da stane na noge, čeka se NEUROLOG

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta

Objavljeno: 12:38h

Darko Lazić, koji tri nedelje ležu i bolnici u Zemunu pošto je preživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, posle operacije noge i kuka još nije ustao, iako pacijenti koji su operisali kuk već sledeći dan moraju da ustanu, i dalje prima transfuziju.

"Posle operacije kuka Darko još prima transfuziju pošto je izgubio mnogo krvi tokom operacije. Na svakih sat vremena ga neko obilazi od lekara, a ne zna se još kad će moći da ustane iz kreveta. Čeka se neurolog da ga pregleda zbog noge jer je imao otvoren prelom butne kosti", rekao je izvor iz bolnice.

foto: Damir Dervišagić

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi, a imao je dve operacije, izvađena mu je slezina, i ugrađen mu je veštačku kuk i spojena butna kost.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.