DARKOVI RODITELJI U KRIZI SA NOVCEM, A OVAJ IM MOMAK NUDI POMOĆ: Izbrojao hiljade evra, samo da Darko opet zapeva!
Hiljade evra bakšiša za Darka, Foto: Printscreen

ODREŠIO KESU ZA LAZIĆA

DARKOVI RODITELJI U KRIZI SA NOVCEM, A OVAJ IM MOMAK NUDI POMOĆ: Izbrojao hiljade evra, samo da Darko opet zapeva!

Pojavio se čovek koji bi mogao da pomogne Darkovim roditeljima

Objavljeno:

Nakon pisanja o tome da su roditelji Darka Lazića u finansijskoj krizi, isplivao je snimak, koji kruži društvenim mrežama, a u kom nepoznati čovek "daje" 5000, evra za Darka Lazića.

Obožavatelj broji pare za Darka
Obožavatelj broji pare za Darkafoto: Printscreen

"Pevaj! Pevaj Darko! Ajde pevaj!" - čuje se on kako viče, dok broji novčanice od petsto evra koje odlaže uz šoferšajbnu, a u pozadini ide jedna narodna pesma.

Ne bi bilo loše da kad se već čovek pohvalio i izmahao hiljadama evra u kameru, da to zaista i priloži tamo gde je mislio, a ne da se sve završi na ovom beznačajnom snimku, koji nikome ne vredi baš ništa.

Podsećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji svedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava sa novcem od životnog osiguranja, o čemu je "Alo!" pisao. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 evra potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađen alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtevali da stanarina u iznosu od 150 evra od stana koji je Darko dobio od "Granda" ubuduće ide njima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.