ERA OJDANIĆ NAPASTVOVAO MALOLETNICE: Vrbovao ih po selu, nudio im sitne poklone u zamenu za S*KS
Era Ojdanić: Napasnik koji ne odgovara za svoja dela, Foto: Printscreen

MANIJAK IZ STEPOJEVCA

ERA OJDANIĆ NAPASTVOVAO MALOLETNICE: Vrbovao ih po selu, nudio im sitne poklone u zamenu za S*KS

Da li će ikada odgovarati?

Objavljeno:

Odmah pošto je isplivao eksplicitni snimak folkera Ere Ojdanića (70), na kome on onaniše, a koji je navodno poslao maloletnoj devojčici (17), internet je bio preplavljen komentarima i pitanjima tipa - hoće li ovog čoveka neko uhapsiti, postoji li neko ko smatra da ovakvo ponašanje treba sankcionistati ili će se i o ovome pričati tri dana, a onda kao da se nikad ništa desilo nije!? Da stvar bude strašnija, ovo Ojdaniću i nije prvi put da je optuživan za seksualno nasilje i zlostavljanje, za ucene, napastvovanja, uhođenja i primoravanja na seksualne odnose. I da bude najstrašnije - njegove mete, uvek su bile maloletnice. Ako vratimo film unazad, podugačak je spisak devojčica koje je Era vrbovao i pokušavao seksualno da iskoristi. O tome su svojevremeno svedočili meštani i komšije Ojdanićevog rodnog sela Stepojevac, u okolini Meljaka, ali neretko i one same.

Snimak onanisanja zgrozio javnost
Snimak onanisanja zgrozio javnostfoto: Kurir

" On je da vam kažem jedan manijak! Nema devojčice u selu da nije pokušao da je namami. Meni je napastvovao unuku od 15 godina. Jedva smo je odbranili od ludaka. On je poznat, pa mu ovo prolazi. Ja ne znam kako ga neko ne uhapsi. A njega baš briga, on misli da mu ne može niko ništa" - ispričala je svojevremeno izvesna Milena Đedović, koja živi samo nekoliko kuća od Ojdanića, a njegovu ženu i njega poznaje ceo život. Ovu priču potvrdila je i Milenina unuka Marina Đedović, koja je u tom trenutku radila na kasi u prodavnici, u centru Stepojevca. "Istina je. Pritiskao me je, pipao i direktno mi je nudio seks. Par puta me je uhvatio i pribio uz sebe. Nudio mi je neke poklone, i rekao da ako budem htela seks sa njim, da će mi kupiti parfem i gaćice. Ja nisam pristala na to, ali ima devojaka u selu koje su pristajale" - rekla je ona tad. I ostali meštani iz sela, ali po okolnim mestima, svedočili su o tome da je napadao maloletnice, te birao one siromašne, bez roditeljskog staranja, kupovao im sitne poklone i zavodio ih, a da je s nekima je čak i živeo. U prilog tome, u vreme dok je bio učesnik u rijalitiju "Farma", Ojdanić je u jednom trenutku i sam izgovorio kako je bio šest godina u vezi sa maloletnicom. Međutim kad je napustio imanje u Lisoviću, i shvatio da je njen identitet otkriven, te da će morati da se suoči sa posledicama, Ojdanić je sve to negirao. "Gospodin Ojdanić tvrdi da je laž sve što sam do sada otkrila javnosti i da se ne seća mog lika. E, pa obećavam da ću ga podsetiti kad dođe vreme za to. I poručujem mu da će se vrlo dobro prisetiti ko sam ja kad se pogledamo u oči", rekla je tada za "Kurir" Slađana Vukašinović, devojka, na koju je Era mislio kad je pomenuo vezu s maloletnicom. Ona je još poručila i da će folk pevaču osvežiti pamćenje, jer postoje dokazi na osnovu kojih će on morati da odgovara za sve što joj je godinama činio. Devojka koju je zaveo, tada je bila sedmi razred osnovne škole. Tužilaštvo je navodno kontaktiralo s njom i ona je navosno trebalo da da iskaz pred sudom, ali se to od tada pa do danas više nije pominjano.

Manijak na slobodi
Manijak na slobodifoto: Dragan Kadić

U prilog svim ovim svedočenjima ide i činjenica da Ojdanić na svom privatnom instagram profilu uglavnom ima fotografije i selfija sa vrlo mladim devojkama, ili često i devojčicama. Ne možemo naravno da tvrdimo da li je i koju od njih napastvovao ili primoravao na seks, ali su komentari koji se nalaze pored fotografija maloletnih lica, koje je Era izbacivao u javnost bez blama i šerovao po društvenim mrežama, i više nego dovoljni da bi neko zaista morao konačno da reaguje.

Podsetimo, Era se nekoliko puta i skidao pred kamerama. Nekada "samo" u gaće, kao onda kad je jurio voditelja emisije po studiju, a nekada i skroz go. Naime, na jednom humanitarnom događaju pre nekoliko godina, kad su pozivane zvezde da igraju fudbal, Era Ojdanić i Ivan Gavrilović skinuli su se skroz goli, pa je tada javnost "imala prilike" da vidi njegovu "muškost", po prvi put. Sada je povod međutim malo drugačiji, i mnogo jeziviji. Ojdanić u svom poslednjem "javnom nastupu", onaniše dok se u kameru obraća devojčici od 17 godina: "Šta kažeš, a? Vidiš ko te gleda! Da li bi volela sad da ga samo prevučeš odozgo? Vidi j*ja. Vidi kako se sija. Jedva čekam sutra uveče da ih sa usnama ovlažiš.", čuje se na snimku, koji možete pogledati OVDE. Ojdanićevo objašnjenje za medije u vezi sa gnusnim događajem, glasilo je ovako: "To je takva neka montaža i ta čuda, to je ludilo, majke mi! Sve je moguće, ja ne znam sad... Davao sam telefon, bio je na servisu, ali ja se ne sećam da sam taj klip imao u galeriji. To je to. Uopšte se ne sećam! Nemam pojma. Uopšte se ne sećam toga. Sve mi se čini da je to neka montaža. U svakom slučaju, boli me uvo!", rekao je on. Naše pitanje glasi: Ako ga neko ni za ovo sada ne zaustavi - ŠTA JE SLEDEĆE? Oćemo li za jedno par meseci gledati i snimak silovanja, onda to šerovati po društvenim mrežama naredna tri dana, pa se zatim i na to napraviti ludi i zažmuriti pedofilu!? Bruka!

Krivo mu što ga starlete neće, pa napada malu decu!

Posle svega što je radio i za šta je optuživan vrlo javno i vrlo otvoreno, Ojdanić ima obraza da i ovo kaže: "Ove devojke što vrckaju i igraju one su preplavile sve. Mi muzičari smo ugroženi od strane tih starleta. Evo zašto: Mi kad krenemo, oprema za tu scenu je oko 40-50 hiljada evra. Mi krenemo da zabavljamo društvo i oni bacaju bakšiš. Starlete to gledaju i čim vide da se ovaj uhvati za novčanik il džep ona pravac u krilo i prinese mu grudi, pa onaj tu stavi novac umesto da ih da muzičarima. Ovo ja kad vidim na vašaru meni muka nedelju dana od ženskog. Da sam zakon neki ja bi im zabranio da dođu da nastupaju. Meni se to ne sviđa", izjavio je baš nedavno Ojdanić. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.