PRIVATNI BIZNIS KAO IZAZOV: Ljubav i strast koja se ne hladi kako vreme prolazi
Talija by Luna Lu, Foto: Printscreen Youtube

by Luna Lu

PRIVATNI BIZNIS KAO IZAZOV: Ljubav i strast koja se ne hladi kako vreme prolazi

Prepuštanje u vode privatnog biznisa predstavlja jedan veliki izazov za svakoga ko se upusti u to

Objavljeno:

Na dobrom smo putu da ohrabrimo sve vas, a i sami sebe, da je, ponekad u životu, dobro dići ruke od svega što radite, i krenuti potpuno novim, neizvesnim putem. Naravno, prethodno dobro razmislite, napravite plan i strategiju, i krenite hrabro u ostvarivanje svojih ciljeva, i ne dozvolite nikome i ničemu da vas zaustavi!

Novu stranicu, novi početak, novi posao izabrale su za sebe i junakinje naše četvrte epizode Talije. Una Nikolić, koja je svoj biznis razvila u okviru concept stora FAB living by Una, pričala nam je o tome šta je to što je gura i bodri da ide napred, koje su to stvari koje ne voli da radi, i da li joj danas zafali onaj žar i ljubav prema poslu koji je postojao na samom početku.

Takođe, Jelena Atanasković, prepoznatljiva po svom brendu Fantasia di Yeya, rekla nam je gde je pronašla početnu inspiraciju za svoj biznis, i kako je krenula u potragu i realizaciju dobre ideje!

Prepuštanje u vode privatnog biznisa predstavlja jedan veliki izazov za svakoga ko se upusti u to, i nikada ne možete znati šta je iza ugla. Ali, ko ne reskira taj ne profitira, zar ne?

Pogledajte novu epizodu Talije.

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.