OGLASIO SE ZET ZORICE BRUNCLIK! Objasnio nam je kakva je TAŠTA čuvena folk pevačica
Miloš Vujanović i Zlata Aranđelović, Foto: Privatna arhiva

istina!

OGLASIO SE ZET ZORICE BRUNCLIK! Objasnio nam je kakva je TAŠTA čuvena folk pevačica

Jedva čekaju da postanu roditelji

Objavljeno:

Već je poznato da je Zlata Aranđelović, ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, u drugom stanju i da će naredne godine ona roditi devojčicu. Otac te buduće devojčice je zvezda "Granda" Miloš Vujanović. On za portal espreso.co.rs izjavio da su Zlata i on presrećni što će postati roditelji.

– Zlata zasad dobro podnosi trudnoću. U petom je mesecu i jedino što s vremena na vreme ima malo mučnine. Ostalo zasad protiče sve kako treba - rekao je Miloš za naš portal.

foto: Privatna arhiva

Primetili smo da je Miloš nedavno pevao na Zoričinom koncertu u dijaspori pa smo ga upitali kakva je folk pevačica kao tašta i koliko mu znači njena podrška.

– Zorica je divna žena. Ona mi je i pre pružala podršku i dok Zlata i ja nismo ušli u vezu, a naročito sada. Na tom koncertu kada sam bio gost bila je odlična atmosfera. Ona ima ogromnu publiku i meni je velika čast što sam bio gost na njenom koncertu i što mi i na takav način pruža podršku na estradi i na muzičkoj sceni - kaže Miloš.

foto: Privatna arhiva

Da podsetimo da je i tokom takmičenja "Zvezde Granda" u kojem je žirirala Zorica, a Miloš bio takmičar, folk zvezda i tada isticala da bi volela da joj Vujanović bude zet. Njoj će se taj san i ostvariti. Miloš i Zlata još nisu u braku, ali i o tome planiraju u periodu koji je pred njima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.