LAZIĆI MORAJU DA PRODAJU KUĆU U BRESTAČU ZBOG DUGOVA: Ne žele da se zadužuju, a lečenje je skupo
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

nemaju novca

LAZIĆI MORAJU DA PRODAJU KUĆU U BRESTAČU ZBOG DUGOVA: Ne žele da se zadužuju, a lečenje je skupo

Roditelji Darka Lazića, majka Branka i otac Milan, i dalje su zabrinuti za zdravstveno stanje njihovog sina koji se posle teške saobraćajne nesreće nalazi u bolnici u Zemunu, gde će mu sledeće nedelje biti urađena još jedna operacija

Objavljeno: 08:54h

Njima je oporavak starijeg naslednika toliko važan da će, ukoliko bude bilo potrebe, prodati i kuću u Brestaču u koju je pevač navodno uložio 300.000 evra.

- Darkovi roditelji su zahvalni svim ljudima koji na bilo koji način žele da pomognu njihovom sinu. Međutim, oni ne žele nikoga da opterećuju i da sede skrštenih ruku jer znaju da je lečenje skupo i da Darko narednih meseci neće moći da radi, pa su odlučili da oglase njegovu nekretninu u Brestaču. Njima je zdravlje njihovog mezimca najbitnije i prodaće sve samo da se kompletno oporavi. Oni inače skromno žive i nemaju ušteđevinu, tako da nemaju mnogo izbora u ovom trenutku - priča naš izvor.

Darkova majka ispred kuće
Darkova majka ispred kućefoto: Filip Plavčić

On kaže da su Branka i Milan svesni da kuću neće moći da prodaju za onoliko novca koliko je u nju uloženo, ali nikako ne žele ni da se zadužuju kod ljudi. - Na svu sreću, Darkov oporavak ide na bolje. Pevač lepo reaguje na sve terapije i svestan je svega, komunicira sa majkom i ocem. Jasno mu je da je u velikom problemu i roditeljima je dao dozvolu da preduzmu sve što oni smatraju da treba, samo da se oporavi i da stane na noge. Branka i Milan mu još uvek nisu rekli da planiraju kuću da prodaju jer ne žele da ga uznemiravaju. Naravno, neće ni da je prodaju budzašto jer je od temleja urađena kvalitetno, a i u nju je uloženo mnogo novca - tvrdi naš sagovornik.

Kuća u Brestaču
Kuća u Brestačufoto: Filip Plavčić

Podsećanja radi, Darko je tu nekretninu počeo da zida kada se oženio sa koleginicom Anom Sević, u nameri da se tu nastane. Međutim, pevačica nije želela da živi u Brestaču, i Darko je, kako bi sačuvao mir u kući, kupio luksuzni dupleks na Košutnjaku u kojem su živeli. Nakon razvoda, on je izašao iz tog stana i vratio se u rodno mesto, a Ana je nastavila da živi sa njihovom ćerkicom. Sa druge strane, Darkova aktulena izabranica Marina Gagić obožava Brestač i njoj nije nikakav problem da sa Darkom upravo tamo svije porodično gnezdo.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa porodicom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.