GDE ONA OKOM, ON SKOKOM: Aleksandra MALTRETIRA Filipa! Trudi se da joj ugodi, a ona to maksimalno KORISITI!
Aleksandra i Flip Živojinović, Foto: Damir Dervišagić

razmažena trudnica

GDE ONA OKOM, ON SKOKOM: Aleksandra MALTRETIRA Filipa! Trudi se da joj ugodi, a ona to maksimalno KORISITI!

Ali njemu ništa nije teško

Objavljeno:

Otkako je ušla u peti mesec trudnoće, Aleksandra Prijović baš maltretira svog supruga Filipa Živojinovića, kome pak ništa nije teško.

- Ako se njoj jede neka hrana usred noći, on sedne u kola i donese. Trudi se da joj u svemu ugodi, a ona to maksimalno koristi. Sada ne radi, pa ima previše slobodnog vremena, na šta nije navikla, i onda samo izvoljeva. Obožava da se izležava uz neki film na TV-u, a subota joj je rezervisana za "Zvezde Granda". Aleksandra sada ne propušta šou jer je napokon dočekala da vikend provodi kod kuće, a ne na nastupu. - kaže izvor, i dodaje da je par zajedno bio na kontroli i da im je lekar rekao da beba odlično napreduje i pokazao im snimak sina na ultrazvuku.

- Filip mi zaista mnogo pomaže. Ja ne znam da kuvam, probala sam da ispržim jaje, ali ulje je prsnulo i opeklo mi ruku, pa sam shvatila da to nije za mene. Zato svaki dan odlazim u "Tri tačke", pa tamo lepo jedem salatice, čorbice, ma sve što hoću, ili Filip ode i donese nam. Dobro, možda i jesam malo razmažena, ali ne previše. - priznaje pevačica, i dodaje da je beba mnogo nemirna i da je stalno šutira, ali da se ne plaši prođaja, koji će biti u Srbiji.

To je svakako bolja varijanta zato što će mladi par imati pomoć oko bebe od obe porodice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.