NOVI DETALJI ISTRAGE NAPADA NA CECINU KUĆU: Napadači se kriju na Kosovu, sumnja se da je sve bilo zbog Veljka
Veljko i Ceca, Foto: Damir Dervišagić

informacije

NOVI DETALJI ISTRAGE NAPADA NA CECINU KUĆU: Napadači se kriju na Kosovu, sumnja se da je sve bilo zbog Veljka

Policija je pronašla mini kuper kojim su navijači Crvene zvezde 30. septembra udarali u kuću pevačice Svetlane Ražnatović

Objavljeno:

Za vandalima se, međutim, još traga, a prema saznanjima policije, pobegli su iz zemlje i utočište najverovatnije pronašli na Kosovu!

- Napadači su odmah napustili Beograd. Prema operativnim saznanjima, uputili su se ka jugu Srbije i pritajili na Kosovu, gde imaju dobru mrežu jataka - kaže izvor blizak istrazi.

- Snimci kamera su značajno olakšali posao policiji. Na ulaznim vratima i okolnim stubovima ostali su tragovi farbe automobila prilikom udaranja vozila u vilu, a takođe, evidentna su i oštećenja na vozilima korišćenim prilikom napada na Ražnatovićevu - dodaje izvor.

foto: Vladimir Sporčić

Kada su kolima udarali u kuću, Ceca je najpre pomislila da neko provaljuje u kuću. Njeno obezbeđenje je odmah reagovalo, ali su vozači automobila već bili pobegli niz ulicu. Odmah je na lice mesta došla policija, koja je uradila uviđaj i uzela snimak sa bezbednosnih kamera od pevačice.

Nakon što je policija identifikovala napadače koji su bili u automobilima mini kuper i karavan raspisana je potraga za njima. Jedan od identifikovanih muškaraca je navijač N.A., koji je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića, upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama. N.A. je odranije poznat policiji po brojnim incidentima, a krivični dosije ima od 14. godine, pišu beogradski mediji.

Ceca Ražnatović je nakon što su napadači identifikovani rekla da ih ne poznaje, ali da jedva čeka da budu uhapšeni, kao i da čuje zbog čega su u nedelju u ranu zoru automobilima naletali na njenu kuću, u kojoj su u to vreme spavali i petogodišnji blizanci njene rođene sestre. Motiv ovog napada javnosti nije poznat. Spekulisalo se da ima veze s Cecinim sinom Veljkom i prozivkom N.A, koji je na utakmici, kako se navodi, napao grupu ruskih navijača, pišu beogradski mediji.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.