DARKOVO LEČENJE VEĆ KOŠTA NEKOLIKO DESETINA HILJADA EVRA! Nema zdravstveno osiguranje, oni će platiti SVE TROŠKOVE
Darko Lazić, Foto: Vladimir Sporčić

cena nije bitna

DARKOVO LEČENJE VEĆ KOŠTA NEKOLIKO DESETINA HILJADA EVRA! Nema zdravstveno osiguranje, oni će platiti SVE TROŠKOVE

Stanje Darka Lazića koji se od teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 23. oktobra nalazi u KBC Zemun, iz dana u dan sve je bolje

Objavljeno: 09:18h

Pevača su lekari juče probudili iz veštačke kome, a njegovo zdravstveno stanje danonoćno prate. Kako stoje stvari Darko nema zdravstvenu knjižicu.

Darko će se u bolnici zadržati duže vreme s obzirom na to da su prognoze i dalje neizvesne i da ga čeka još nekoliko operacija, pritom i ugradnja veštačkog kuka, te je jasno da će proces oporavka biti dug i težak. Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a navodno nema ni zdravstvenu knjižicu. Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš.

"Darku je pre nekoliko godina oduzeta vozačka dozvola zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, lična karta mu je istekla,a novu nije vadio... Zdravstveno osiguranje nije uplaćivao. Kad god je bio bolestan, išao je kod privatnih lekara. Mlad, u punoj snazi, nije ni sanjao da će završiti u bolnici", rekao je izvor.

Darkovo lečenje mnogo košta
Darkovo lečenje mnogo koštafoto: Zorana Jevtić

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.

"Ako bude trebalo da se pomogne da se plati njegovo lečenje, tu sam. Za sve kolege, a kamoli za njega! Šta god bude bilo potrebno i kako god budem mogla da pomognem, naravno da hoću. On je duša od čoveka", izjavila je Milica Pavlović.

Milica će pomoći
Milica će pomoćifoto: Printscreen Instagram

"Mnogo mi je žao mladog Darka i sve što treba za njega - tu sam! Ako treba da se plaća njegovo lečenje učestvovaću, naravno, i daću novac. Verujem da će Darku pomoći Sveta Petka, jer mu se nesreća dogodila uoči praznika i ona i Bog će ga spasiti", izjavio je Džej Ramadanovski.

foto: Dragan Kadić

"O parama uopšte niko ne treba da misli, najbitnije je da Darko bude dobro, a mi kolege ćemo se lako organizovati da mu platimo lečenje ako bude potrebno", istakao je Milan Topalović Topalko.

foto: Dragana Udovičić

"Platiće on to, znam ja. Svi bismo se uključili da mu pomognemo, ali ja sam sigurna da će se on oporaviti i da će rešiti sve. Svaki dan mu je sve bolje i bolje, stalno se raspitujem. Znam da će se izvući, jak je on. Verujem u njega. On je dobra duša, izguraće sve ovo i nadam se da će se naučiti pameti. Ovo treba da mu bude životna škola", poručila je Dara Bubamara za Informer.

S druge strane, Goca Božinovska danima plače zbog Darka i poručuje da bi Aca Lukas, Aco Pejović, Radiša Trajković Đani i ona život dali za Lazića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.