DARKO KRIO OD SVIH DA NIKADA NIJE PREBOLEO ANU: Deset dana pre nesreće, ODBIO da potpiše papire za RAZVOD!
Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Dragana Udovičić

neće se nikad razvesti

DARKO KRIO OD SVIH DA NIKADA NIJE PREBOLEO ANU: Deset dana pre nesreće, ODBIO da potpiše papire za RAZVOD!

Sudbina ih iznova spojila

Objavljeno: 16:42h

Iako se o pevačici Ani Sević često piše kao o bivšoj ženi Darka Lazića, ona je naime i dalje njegova zakonita supruga, a kako tvrdi dobro obavešten izvor za Espreso.co.rs, Darko je deset dana pred stravični udes, odbio da potpiše papire za razvod: "U početku je bio dogovor da se ne razvedu, već da samo nastave da žive odvojene živote. Međutim, onda su životu krenuli da im se odvijaju u drugačijim pravcima. On je verio svoju devojku Marinu, a Ana je počela da priprema svadbu, i došlo je vreme da se i papirološki razvedu. Pre deset dana, trebalo je da to obave, međutim Darko je u poslednjem trenutku odbio da potpiše papire" - tvrdi izvor blizak paru.

Darko Lazić i Ana Sević
Darko Lazić i Ana Sevićfoto: Printscreen

Iako je priča o razvodu Ane i Darka, njihovim neverstvima, i svađama, aktuelna još od 2016. godine, što su oni nekoliko puta demantovali godine njih dvoje vest o razvodu prvi put potvrđuju u januaru ove godine, da bi samo mesec dana kasnije saopštili da od razvoda ipak neće biti ništa. Dosta se spekulisalo o razlozima ovakve njihove odluke. Dok su jedni tvrdili da je reč o alimentaciji i podeli imovine, drugi su pisali o tome kako se njih dvoje ipak i dalje vole.

Darko i Ana u ljubavi
Darko i Ana u ljubavifoto: Printscreen

Elem, ono što su činjenice, to je da su njih dvoje od tada počeli da vode odvojene živote, a ubrzo su se u javnosti pojavili i sa novim partnerima.

Darko Lazić je prvo imao kratku romansu sa Oliverom Matijević, hrvatskom koleginicom, na koju je vrlo brzo stavio tačku, ali je ubrzo potom, u maju 2018., ušao u vezu sa Marinom Gagić. Iako je između Ane i Marine bar u fizičkom smislu velika sličnost, pa su mnogi ovo shvatili kao činjenicu da Darko Anu još uvek nije preboleo, on je međutim nekoliko puta u javnosti saopštio kako je zaljubljen do ušiju u novu devojku rodom iz Pećinaca, a u okolini njegovog rodnog Brestača.

Darko sa verenicom Marinom
Darko sa verenicom Marinomfoto: Printscreen

U martu 2018. godine je i Ana upala u novu vezu. Naime, na sličan način kao i u Darko. Odmah nakon što je kao bomba odjeknula vest da se njih dvoje razvode, ubrzo se pojavila i informacija da je pevačica našla novog dečka, izvesnog Danijela, beogradskog biznismena.

Ana sa verenikom Danijelom
Ana sa verenikom Danijelomfoto: Printscreen

Dok je Ana leto provela sa svojim novim izabranikom i Darkovom i njenom ćerkicom Lorenom, Darko se sa novom devojkom Marinom provodio po Crnoj Gori. Delovalo je kao da su srećni sa svojim novim partnerima, a o tome su često u javnosti i govorili. Međutim i pored svega toga, njihova publika i fanovi često su sumnjali u to da između njih dvoje više nema nikakvih emocija, i sve vreme navijali za njihovo pomirenje.

Neposredno pre teške saobraćajne nesreće koju je Darko Lazić doživeo, Ana Sević je objavila svoju veridbu, dok je i Darko otprilike u isto vreme obelodanio svoju.

Kobne noći između 22. i 23. oktobra, uoči stravičnog udesa, pevač se veselio sa društvom u kafani u okolini svog rodnog Brestača, a te noći je na svoj instagram postavio i snimak sa kog se čuje pesma "Cvetaju lipe", Kemala Maloviča, a čije reči aludiraju na to da ju je Darko poručio upravo zbog Ane: "Cvetaju lipe ljubavi moja, i sve je isto ko pre, cvetaju lipe al kosa tvoja drugome miriše". Samo nekoliko sati kasnije Lazić je sa 1,39 promila alkohola u krvi krenuo put Brestača, i usled neprilagođene brzine, kolima sleteo puta, i isprevrtao se. Darko je potom šest dana proveo u veštačkoj komi, koju su mu izazvali zbog politraume koja mu je konstatovana, a iz koje je posle lavovske borbe za život, juče probuđen.

Kola Darka Lazića nakon udesa
Kola Darka Lazića nakon udesafoto: Damir Dervišagić, Kurir

Prva osoba koju je ugledao bila je upravo Ana Sević. Prema navodima našeg izvora, kad ju je ugledao, Darku su se oči napunile suzama, ali ni Ana nije mogla da zaustavi svoje suze. Bilo je to vrlo potresno, i emotivno, naveo je izvor iz bolnice za Espreso.co.rs.

Ana je sve vreme bila uz Darka, molivši se za njegov oporavak, a u prilog tome da ni Darko nije u potpunosti preboleo svoju bivšu, ide i najava njegove nove pesme. Naime, pevač Slobodan Vasić objavio jer na svom Instagram profilu snimak Darka Lazića koji je nastao samo 10 dana pre teške saobraćajne nesreće. Darko je na ovom snimku u studiju, gde peva svoju novu pesmu koju je posvetio još uvek bivšoj ženi Ani Sević, o čemu svedoče reči numere:

"Stigla me majko svaka suza tvoja, ona više nije, nije ljubav moja. Za ovu tuga nema, nema leka, jer ona je majko, jer ona je majko, kraj drugog čoveka".

❤️❤️❤️??? @lazardarkovic91 #darkolazic

A post shared by Slobodan Vasic (@slobodanvasic_official) on

Posle spekulacija da je Ana Sević razlog tome što je Darko te noći preterao sa alkoholom, pa zbog toga doživeo nesreću, pevačica otkazuje svoju svadbu, a svu svoju energiju i misli usmeruje na Darka.

Ona je u svom postu na instagramu zahvalila svima koji su se molili za Darka i poručila kako jedva čeka da Darko, izađe iz bolnice i vidi koliko je voljen.

Kako je sve počelo?

Ana Sević i Darko Lazić započeli su vezu, u martu 2013. godine, i još tada je ova vest mnoge ostavila u neverici. Jedni su bili šokirani tim saznanjem, dok su drugi bili ubeđeni da je reč o marketinškom triku.

Njih dvoje su ubrzo potom svoju vezu i javno priznali, objasnivši da se dva meseca pre toga između njih desila hemija. Od kada su proradile emocije, Ana I Darko su postali nerazdvojni, a bili su primer tome da je moguće da se iz jednog bliskog prijateljstva dogodi ljubav. Pre toga, oni su se dugu samo družili, međutim to ih je zbližilo, pa je Darko tada raskinuo i vezu u kojoj je bio, dok je Ana s druge strane tog trenutka bila sama.

Krajem 2013. godine Ana je ostala u drugom stanju, venčali su se tajno dok je Ana bila u osmom mesecu trudnoće, a u julu 2014, ona je na svet donela devojčicu Lorenu. Darko i Ana su posle toga skoro tri godine živeli srećno i bez većih trzavica, ali se onda 2016, pominju prvi problemi, neverstva i razvod. Iako su priče o razvodu demantovali, i pokušali da odže brak, 2018. definitivno su rešili da je vreme da svako krene svojim putem.

Srećna porodica: Ana, Darko i Lorena
Srećna porodica: Ana, Darko i Lorenafoto: Andreja Damjanović

Kako sudbina međutim ima drugačije planove, tako se nekako, čini se okolnosti nameštaju u korist opstanka njihovog braka. Tome da se njih dvoje razvedu, kao da se uvek nešto ispreči. Ovog puta, to je bila Darkova saobraćajna nesreća u kojoj je zamalo izgubio život. Da li je ovo znak da Ana i Darko pripadaju jedno drugom, i da li će ih ova nesreća na kraju i pomiriti, ostaje da vidimo. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.