TREBAĆE MNOGO VREMENA DA SE POTPUNO OPORAVI: Darko Lazić neće moći mesecima da stane na svoje NOGE?
Darko Lazić, Foto: Printscreen

teške povrede

TREBAĆE MNOGO VREMENA DA SE POTPUNO OPORAVI: Darko Lazić neće moći mesecima da stane na svoje NOGE?

Darko je teško povređen i lekari se bore za njega

Objavljeno:

Popularni folk pevač Darko Lazić (27) jutros je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču kod Pećinaca. Popularni folker je nakon toga hitno prebačen u KBC Zemun, gde se lekari bore za njega. Kako smo uspeli da saznamo, prognoze nisu ohrabrujuće, a kako otkriva naš dobro obavešteni izvor, pevač neće moći mesecima da stane na svoje noge.

- Darko trenutno diše na veštačka pluća. Njegov oporavak će trajati dugo, a on po nekim prognozama neće moći da stane na svoje noge oko pola godine. Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je pre moguće stane na noge i da sve bude kako treba - otkrio je za Pink.rs izvor blizak porodici Lazić.

Podsetimo, Darko je teško povređen i lekari se bore za njega. Slomljena mu je butna kost, polomio je rebra, ali je vraćen sa operacije zbog toga što lekari nisu bili sigurni da li ima unutrašnje krvarenje. Pevaču je urađena i traumatoza - nameštanje butne kosti, i on se sada nalazi na aparatima za disanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.