SEVERINA SE ODLUČILA ZA VANTELESNU OPLODNJU: Pevačica ne odustaje od bebe!
Severina Kojić pronašla najbolje struč, Foto: Damir Dervišagić

želja

SEVERINA SE ODLUČILA ZA VANTELESNU OPLODNJU: Pevačica ne odustaje od bebe!

Severina je sve ostavila po strani i usredsredila se na najnoviji metod veštačke oplodnje, dostupan u Češkoj

Objavljeno:

Severina i Igor Kojić uskoro će otputovati u Prag, gde će se još jednom podvrgnuti procesu vantelesne oplodnje.

Severina i Igor Kojić
Severina i Igor Kojić foto: Printscreen / Instagram / Severina Kojić

Želja da po drugi put postane majka toliko je jaka da je u tome ne mogu sprečiti ni prethodni bezuspešni pokušaji, kao ni skandal sa njenim pornografskim fotografijama, zbog kojeg je preživela veliki stres. Sve to je Severina ostavila po strani i usredsredila se na najnoviji metod veštačke oplodnje, dostupan u Češkoj i još nekoliko evropskih zemalja. Prema našim saznanjima, Kojićevi su od bliskih prijatelja dobili preporuku da kontaktiraju s praškom klinikom. Nadaju se da će pomoću metode koja se tamo primenjuje konačno moći da postanu roditelji, s obzirom na to da je procenat uspešnosti čak 80 odsto.

- U pitanju je bolnica specijalizovana za vantelesnu oplodnju, mnogi parovi sa ovih prostora tamo su uradili proceduru uspešno, najčešće iz prvog puta. Severinu je to mnogo ohrabrilo, pogotovo kad je čula da je njena prijateljica ostala u drugom stanju i pored toga što su joj neki lekari rekli da nikad neće postati majka. Ona i Igor su već kontaktirali s doktorkom koja radi u toj klinici, a inače je rodom iz Srbije, i dogovoreno je da početkom novembra odu tamo i počnu s terapijom. To podrazumeva primanje injekcija i tableta, što će pevačica moći i u Zagrebu da obavi, nakon čega se prati stanje. Kad bude spremna za proces, Severina i Igor će ponovo otići u Prag, gde će se uraditi takozvani transfer. Rezultati će biti poznati posle nekoliko dana, kad bude uradila kontrolni pregled kod svog ginekologa - kaže izvor blizak hrvatskoj zvezdi za Kurir.

- Samo o tome priča, mnogo je srećna. Imam utisak da puno veruje lekarima iz Češke jer su joj oni rekli da u svojoj praksi imaju slučajeve da su žene i posle 50. godine rodile decu i pored toga što su im drugi lekari govorili da je to nemoguće, a Seve ima 46. Kao što je već poznato, ona ima sina Aleksandra, s kojim Igor ima odličan odnos, ali njih dvoje imaju neopisivu želju da dobiju zajedničko dete. Zato Severina ne odustaje od vantelesne iako je već imala dva neuspešna pokušaja - rekao je sagovornik.

Bonus video:

OVE DVE PEVAČICE SU ROĐENE NA ISTI DAN, DELE HOROSKOPSKI ZNAK I PODZNAK! Ana Sević sve otkrila: Za nju znam otkad znam i za sebe! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.