Evo ko učestvuje u Tvoje lice zvuči poznato! Da li možete njih da zamislite u ulogama drugih pevača?

Sprema se nova sezona!

Evo ko učestvuje u Tvoje lice zvuči poznato! Da li možete njih da zamislite u ulogama drugih pevača?

Producenti popularnog muzičkog programa pozvali su glumicu i pevačicu da učestvuju u trećoj sezoni
Objavljeno: 11:09h

Treća sezona šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" počinje uskoro, a među takmičarima će se verovatno naći i glumica Dragana Mićalović i pevačica Jasna Milenković Jami. Kradu bez blama: Srpske zvezde koje su iskopirale strane spotove! (VIDEO)

Produkcija je najpre pregovarala s Draganinom starijom sestrom Slobodom Mićalović, a onda su se dosetili da bi i Dragana bila odličan takmičar, pa su i nju kontaktirali u vezi sa učešćem u emisiji. - Veliki sam fan TLZP-a. Obožavam da gledam taj šou. Mislim da bih se tamo super snašla zato što, najpre, volim da plešem, i to dobro radim, a prijatelji mi kažu i da sam dobra pevačica. Trenutno igram u jednoj predstavi koja zahteva plesno umeće, tako da sam na tom polju uigrana i u dobroj kondiciji, moram da priznam. Sve mi je to veoma zanimljivo što nudi taj TV format, ali nisam sigurna da bih mogla da uklopim svoje svakodnevne obaveze na polju glume s tim projektom - rekla je glumica.
Jami su ljudi iz produkcije zvali da učestvuje kao takmičar još u prethodnoj sezoni, ali nisu uspeli da se dogovore. Ovog puta su bliže dogovoru, ali Jami brine kako da spremanje imitacija uklopi sa poslovim obavezama. - Još se dvoumim jer mislim da je fizički nemoguće da uklopim i TLZP i druge svoje obaveze. Nastupam nekoliko puta nedeljno, a ovih dana sam i u studiju, spremam nove pesme, te tako mislim da je fizički neizvodljivo da budem učesnik, a baš bih volela - kaže Jami. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.