GLEDAMO JE U SERIJI NA RTS: Malo je poznato da je POZNATI KOŠARKAŠ ostavio posle 6 meseci zbog jednog razloga
Foto: Marina Lopičić

BURAN RASKID

GLEDAMO JE U SERIJI NA RTS: Malo je poznato da je POZNATI KOŠARKAŠ ostavio posle 6 meseci zbog jednog razloga

Kad ju je prvi put video u filmu "Panama", poželeo je da je upozna

Objavljeno:

Glumica Jovana Stojiljković osim zbog svojih uloga punila je medijske stupce i zbog svog ljubavnog života, koji je obeležila veza sa košarkašem, Bogdanom Bogdanovićem.

Jovana Stojiljković i Bogdan Bogdanović upoznali su se prošle godine na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića i među njima su se odmah probudile emocije.

foto: Nebojša Mandić

Kad ju je prvi put video u filmu "Panama", Bogdanović je poželeo da je upozna, pa je zamolio sadašnju suprugu svog kolege da mu pomogne u tome. Ubrzo su otpočeli romansu, a zatim zajedno otputovali i na letovanje.

foto: Dragana Udovičić

Budući da su delovali kao zaljubljen i skladan par, mnoge je začudio iznenadni raskid koji se dogodio u decembru 2017. godine. Kako se navodilo, prijatelji su Jovanu nagovarali da se preseli u Ameriku, a i sam Bogdan joj je tako nešto predlagao. Ipak, ona nije bila spremna da se odvoji od porodice, kao ni da okrene leđa karijeri koju je počela uspešno da gradi. Tada su uvideli da će im biti teško da održavaju vezu na daljinu, pa su na Bogdanov predlog raskinuli. O krahu veze nikada nisu želeli da govore javno, a Jovana se nakon toga posvetila karijeri.

Ona trenutno igra u novoj seriji koja se prikazuje na RTS-u "Jutro će promeniti sve". Ovo je je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Oni su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli.

#jovanastojiljkovic #like4like #followforfollow

A post shared by Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) on

Prva epizoda serije izazvala je veliku pažnju javnosti, a lik Anđele koju tumači Jovana vrlo je intrigantan.

?⚘?#jovanastojiljkovic #like4like #followforfollow

A post shared by Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) on

Anđela je na pragu da se useli u novi stan sa dugogodišnjim dečkom, ali je već na početku serije jasno da tu "nešto ne štima". A onda na svadbi nailazi na par koji u toaletu ima seks... Na kraju večeri ona je u alkoholisanom stanju, a njen dečko završava u reci.

Bonus video

ŠOK! NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA: Marija Šerifović u VENČANICI i rekla je DA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.