MLADE DEVOJKE KOPIRAJU SEVERINU U VRELIM POZAMA: Ana se potrudila da liči na nju, pa se osramotila! (FOTO)
Foto: Printscreen

dvojnice

MLADE DEVOJKE KOPIRAJU SEVERINU U VRELIM POZAMA: Ana se potrudila da liči na nju, pa se osramotila! (FOTO)

Skinula je!

Objavljeno: 17:53h

Nova serija eksplicitnih fotografija na kojima je navodno Severina Kojić koji je dospeo u javnosti, uzburkao je porodicu Kojić.

Odmah nakon objave, ljut kao ris, iz stana izletio je Igor Kojić i vratio se nakon nekoliko sati, rekli su nam ljudi bliski pevačici. U utorak je Severina trebala da ima koncert za dijasporu u Nürnbergu, koji su uz izvinjenje otkazali.

Severina Kojić
Severina Kojić foto: Printscreen

- Zahvaljujemo organizatorima i svima na razumijevanju - poslepodne je u zagrebački stan Kojićevih došao i menadžer Tomislav Petrović, koji je uvek uz pevačicu u ovako kriznim situacijama.

foto: Privatna arhiva

Inače, pretpostavlja se da su fotografije nastale u leto 2015. godine. Naime, na zadnjim objavljenim fotografijama devojka koja liči na Severinu nosi lančić nalik na onoj koji je u proleće 2015. budućoj gospođi Kojić navodno darovao mladi Igor.

foto: Privatna arhiva

Tako je Severina ovoj devojci na društvenoj mreži Twitter,, ni ne znajući postala - mentorica. Domišljata djevojka se, po uzoru na fotografije na kojima je navodno Seve, izvija i pokušava “selfirati” u što sličnijim pozama kao gospođa na objavljenim fotografijama.

Bonus video:

ŠOK! NIKO NE VERUJE SVOJIM OČIMA: Marija Šerifović u VENČANICI i rekla je DA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.