SLOBIN SIN JE LEONTINI ZA ROĐENDAN POKLONIO ŽIVU KOKOŠKU, A ONA SE RASPLAKALA: Žabac otkrio Markov surovi potez!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

osveta

SLOBIN SIN JE LEONTINI ZA ROĐENDAN POKLONIO ŽIVU KOKOŠKU, A ONA SE RASPLAKALA: Žabac otkrio Markov surovi potez!

Kontroverzni biznismen prisetio se devedesih

Objavljeno:

Nebojša Tubić Žabac, čovek koji je oduvek vozio najbolje automobile i imao najzgodnije devojke, jedinstven i neuništiv, koji je čak preživeo metak koji mu je prošao kroz glavu, bio učesnik mnogih tuča u gradu, družio se i sa sinom bivšeg predsednika Miloševića Markom Miloševićem, u gostovanju u jednoj emisiji ispričao je delić iz svog života, u kojem su glavne uloge imali Marko Milošević i pevačica Leontina Vukomanović.

On se vratio u devedesete i prisetio se Leontinine rođendanske žurke na kojoj je gost bio i sin pokojnog predsednika Slobodana Mloševića Marko Milošević, tadašnji Leontin dečko.

Sem što je pričao Marku u speurlativu i sposobnom preduzetniku, ispričao je i anegdotu upravo sa bivšim partnerima.

- Pošto je Marko dosta šarao,video je da može svaku ribu da ima, pošto su ga saletale na svakom ćošku, Leontina je zbog toga rekla nama "kod vas u društvu se ne zna ko sa kim spava".

Upravo zbog ove izjave Marko je hteo da napakosti Leontini Vukomanović te je sa Žabcem smislio plan kako da se osveti tada vrlo popularnoj pevačici.

- Kupio je živu kokošku, stavio u kutiju i upakovao kao rođendanski poklon. Onda je otišao kod mosta i našao one najgore trubače Rome sa harmonikama, onako odrpane i tri striptitzete pa nas je sve zajedno stavio u dugačku belu limuzinu i pravac na mesto proslave rođendana.

Da Marko nikome ne ostaje dužan ukoliko povrede njegov ego, dokazuje i epilog ove priče.

- Tamo se slušala samo određena muzika poput Ivane Negativ i šta ti ja znam, jer je Leontina, svi znamo držala do sebe jako. Mi smo tamo upali sa trubačima i striptizetama, a Leontina se obradoval poklonu za rođendan i potencirala kako je to njen Marko kupio. Ponadala se da je ne znam ni ja šta da dobila, kad je otvorila poklon, ugledala je živu kokošku i počela da plače odmah.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.