Neoprostivo! Kad čujete šta je Miroslav Ilić uradio majci svog vanbračnog deteta -  zgrozićete se momentalno!

novi detalji turbulentne veze

Neoprostivo! Kad čujete šta je Miroslav Ilić uradio majci svog vanbračnog deteta - zgrozićete se momentalno!

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila je svojim prijateljima još jedan detalj njihovog odnosa, posle koga će vam se pevač verovatno zgroziti
Objavljeno:

Nepriznati sin Miroslava Ilića u proteklim danima je skrenuo veliku pažnju javnosti na sebe. Ovaj put, rešila je i njegova majka da se oglasi. Naime, bivša ljubavnica Miroslava Ilića otkrila je kada ju je poznati pevač ostavio. Karleuša o Miroslavu Iliću: Alergična sam na džukce! (FOTO)

Printscreen/ Facebook/ Mirjana Antonović
Mirjana je svojim prijateljima na Fejsbuku otkrila kada je došlo do kraha njihove veze. Nju je pevač ostavio kada je bila u osmom mesecu trudnoće. Fotografija koju je Jelena objavila na društvenim mrežama svedoči o tome da je ona boravila u Beogradu do samog porođaja, kada je Ilić prekinuo vezu sa njom. Supruga Miroslava Ilića o vanbračnom sinu: Istina će izaći na videlo! (FOTO) - Srećniji dani, Miroslav i ja u Beogradu, osmi mesec trudnoće! Slika pred krah - napisala je Antonovićeva.
Miroslav Ilić će morati putem DNK da dokaže da Devin nije njegov sin! Miroslavljeva bivša ljubavnica se i dalje bori da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina. Inače, Mirjana je pokrenula peticiju da u Srbiji postane obavezna DNK analiza ukoliko je pod znakom pitanja bilo čije biološko poreklo. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.