PRELO U NAŠEM SOKAKU! Bojana Ristivojević u potpuno drugačijem izdanju i VOLEĆETE je još više zbog ovoga
Foto: Promo

novo

PRELO U NAŠEM SOKAKU! Bojana Ristivojević u potpuno drugačijem izdanju i VOLEĆETE je još više zbog ovoga

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović, obilaze srpska sela i gradove, uskoro počinje emisija koju će gledati na Hepi televiziji

Objavljeno: 09:57h

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović spremni su za novu emisiju, koja kreće na Hepi televiziji, već narednog vikenda, 14. I 15.septembra.

„Prelo u našem sokaku“, format koji će osvojiti i mlade i starije gledaoce, i poslati jasnu poruku o identitetu naše zemlje u svet.

Od narednog vikenda, 14. i 15. septembra, naime, svake subote i nedelje, Bojana Ristivojević I Uroš Davidović vodiće gledaoce Hepi televizije na - prelo! Nova emisija “Prelo u našem sokaku”, vratiće nam duh vremena tradicije, bolje zemlje, običaja, ali i dovesti nove, zanimljive ljude, spremnim da nas upoznaju sa bogatstvom našeg naroda I lepotom zemlje u kojoj živimo.

Bojana u potpuno novoj ulozi
Bojana u potpuno novoj ulozifoto: Promo

-Ova zemlja je istinski dobra zemlja i potrebno je samo malo da je napravimo da bude još bolja. Prelo , po tradiciji je mesto gde su se seljani okupljali i ispredali priče, ali i rešavali probleme – mi želimo da napravimo Prelo, koje će raditi isto to ali za celu Srbiju, pa šire posmatrano i za ceo region – kaže Uroš Davidović, voditelj.

Bojana Ristivojević dodaje:

-Prelo je čuvar nase tradicije i obicaja, odaje identitet naroda, tu su se plele čarape, štrikali džemperi. Prela su otvarala vrata i za nove događaje - sastajale mlade devojke i žene, pričale, smejale se, pevale, igrale…Da li je budućnost Srbije baš u ovim formatima, koji doprinose budjenju nacionalne svesti, patriotizma,gledaoci će brzo shvatiti, već vikenda koji je pred nama.

Obožavaćete novu emisiju TV Happy
Obožavaćete novu emisiju TV Happyfoto: Promo

Emisija “Prelo u našem sokaku” približiće lepote i bogatstve naše zemlje. Ekipa Hepi televizije obilaziće zaboravljena mesta, pred ekrane dovesti one koji se bave zaboravljenim zanatima, domišljate i zanimljive ljude, sve koji će imati nešto pametno da kažu. Gledaocima će se prikazati I prava naša muzika, koja se stvarala vekovima, ali na jedan nov, uzbudljiv način.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.