ARIJANU GRANDE OPTUŽUJU ZA SMRT BIVŠEG DEČKA: Ona ga je dovela do očaja!
Foto: printscreen

tragedija

ARIJANU GRANDE OPTUŽUJU ZA SMRT BIVŠEG DEČKA: Ona ga je dovela do očaja!

Fanovi su optužili pevačicu da ga je dovela u očajno stanje, što je samo pojačalo histeriju i nezadovoljstvo prema njoj.

Objavljeno:

Popularni reper Maka Miler pronađen je mrtav u svojoj kući. Iako uzrok smrti još uvek nije poznat, veruje se da se predozirao. Njegovi fanovi optužili su pevačicu da je kriva za njegovu smrt.

foto: printscreen

Arijana Grande i Mak Miler bili su zajedno dve godine, ali ona se još oglasila povodom njegove smrti.

Po objavljivanju vesti o smrti mladog repera, Arijana je na svom Instagram profilu dobila pregršt komentara na kontu toga. A ona je zatim onemogućila komentarisanje njenih fotografija na ovoj društvenoj mreži.

foto: printscreen

Naime, Arijana i Mak zvanično su bili u vezi do maja ove godine, kada su na iznenađenje fanova objavili da se rastaju.

Grandeova se verila za komičara Peta Dejvidsona, samo mesec dana nakon raskida sa reperom, a Miler, koji se borio sa zavisnošću, uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, nakon što je izazvao nesreću na putu. Reperovi prijatelji upozoravali su ostale da ne pominju vezu sa Grandeovom kada razgovaraju sa njim, jer je to još uvek bila "osetljiva tema".

Nakon njegove smrti, fanovi su optužili pevačicu da ga je dovela u očajno stanje, što je samo pojačalo histeriju i nezadovoljstvo prema njoj.

Kako je rekao jedan izvor za tamošnje medije, pevačica je veoma potresena povodom Milerove smrti.

Porodica i prijatelji okupili su se ispred njegovog doma u Los Anđelesu, a među prvima je stigao Makov bliski prijatelj NBA zvezda Karl Antoni Tauns

- Nije bio samo moj omiljeni izvođač, već i jedan od mojih najbližih prijatelja. Naša ljubav bila je istinska i trenuci koje smo delili bili su ispunjeni samo pozitivnošću i smehom. Volim te čoveče i siguran sam da ćeš mi nedostajati. Počivaj u miru, brate! – tvitovao je Tauns.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.