ZA PRIMER: SANJA MARINKOVIĆ otišla na odmor u ZANZIBAR, a tamo je učinila nešto plemenito!
Foto: Dejan Milićević

lep čin

ZA PRIMER: SANJA MARINKOVIĆ otišla na odmor u ZANZIBAR, a tamo je učinila nešto plemenito!

Sanja Marinković je deci poklonila igračke i garderobu

Objavljeno:

Srpska voditeljka, Sanja Marinković poznata je po emisiji "Magazin In" koju godinama vodi na malim ekranima, a prethodnih nedelja je bila sa članovima porodice u Zanzibaru, udaljenom oko 6.000 km od srpske prestonice.

Sanja Marinković je boravila u veoma siromašnom delu, te je odlučila da donira veliki broj garderobe i igračaka tamošnjoj deci.

- U blizini hotela nalazi se selo u kojem se nalazi pleme Masai, koje broji oko pola miliona ljudi. Svaka žena ima desetoro dece, a dane provode tako što prodaju nakit po plažama. Žive i rade u šumi, a dok su na plažama druže se sa turistima.

Poslednji dan pre povratka u Beograd, Sanja je zajedno sa članovima porodice poklonila garderobu, kao i obuću. Njen sin Strahinja je sve svoje igračke dao mališanima koji se nalaze u ovom plemenu. Bukvalno sve što su mogli da im poklone su dali.

Deca su bila oduševljena pa su joj na kraju poklonili figuricu koju su napravili samo za nju. To je ostalo kao jedna divna uspomena sa ovog putovanja. Sanja Marinković je poslednjih meseci figuru vežbanjem dovela do savršenstva, pa je mnogim ženama inspiracija.

Bonus video

SVAKOG PONEDELJKA RIJALITI DODATAK: Miljana Kulić uvek uz Kurir! Prvi saznajte sve tajne o učesnicima nove sezone rijalitija! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.